33K Full+Full sistem toplama

Hocam çok güzel duruyorlar ondan sormuştum peki beyaz kasalar sararma yapıyor mu?
Evet ama performans ve kalite goruntuden oncedir. O konu hakkimda bir bilgim yok sararirmi bilmiyorum.

Evet ama performans ve kalite goruntuden oncedir. O konu hakkimda bir bilgim yok sararirmi bilmiyorum.

Hocam ben RGB sevmem sizin attığınız parçaları alacağım büyük ihtimalle ama kasa olarak siyah kasa beyaz LED'li ya da beyaz mini kasa düşünüyorum şu an.

Siyah olanıda beyaz fanlı mı? Bir de bu küçük kasa siz soğutmada sorun oluyor dediniz kararsız kaldım.
Yok sıyah olan sıyah fanlı. Bu kasanin sogutmasi cok kaliteli. Malum Asus. Daha sonra ekstra fan takarsiniz.

Son düzenleme:
Hocam imkansiz bu anakart AM5 islemci ve DDR5 RAM destekli. Siz DDR4 RAM ve AM4 islemci kullanicaksiniz. Butceniz mi degisti?

Yok hocam belki 1-1.5 artabilir ondan sordum.

Hocam kusura bakmayın soruyorum ama sizin attığınız anakartta ses adaptörü mü deniyor bilmiyorum ama o var mı? Ben monitöre takınca ses gelir mi?

Hocam sizin attığınız RAM'ler bitmiş bunu düşünüyorum şu an zaten vatan satıyor çakma çıkmaz Kingston 8GB (1x8GB) Fruy Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme:
Yok hocam belki 1-1.5 artabilir ondan sordum.

Hocam kusura bakmayın soruyorum ama sizin attığınız anakartta ses adaptörü mü deniyor bilmiyorum ama o var mı? Ben monitöre takınca ses gelir mi?

Hocam sizin attığınız RAM'ler bitmiş bunu düşünüyorum şu an zaten vatan satıyor çakma çıkmaz Kingston 8GB (1x8GB) Fruy Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ramler sorun cikarmaz uygundur. Ayrica Her anakartta ses karti bulunur ama Monitorunuzde hoparlor yoksa ses gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı