34.000 TL'ye iPhone 13 almak mantıklı mı?

Resul alaca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Eylül-Ekim ayları arasında iPhone 13 almayı düşünüyorum, yurt içi 34-36k arası, indirimde 34K'ya kadar düşüyor, normalde de 36k. Sizce bu fiyata 13 almak mantıklı mıdır? Android telefondan geçiş yapacağım.

Android tarafına bakarsan o fiyata çok daha iyileri var ama alıyorsun iki ay sonra değer kaybediyor ben aralıkta 26k verdim 23FE aldım şimdi pişmanım eridi telefonun değeri elden de çıkaramıyorum iPhone 12 yerine tercih etmiştim iPhone 12'nin kinici el parasıyla benim telefonun sıfırı alınıyor şimdi. iPhone alsam yine aynı deneyimi sunardı çünkü yaptığım fazla bir şey yok. Performans bekliyorsanız ve satmayacaksanız android alın ama değeri düşmesin satarken zorlanmayayım derseniz iPhone 13 alın geçin.

Android tarafına bakarsan o fiyata çok daha iyileri var ama alıyorsun iki ay sonra değer kaybediyor ben aralıkta 26k verdim 23FE aldım şimdi pişmanım eridi telefonun değeri elden de çıkaramıyorum iPhone 12 yerine tercih etmiştim iPhone 12'nin kinici el parasıyla benim telefonun sıfırı alınıyor şimdi. iPhone alsam yine aynı deneyimi sunardı çünkü yaptığım fazla bir şey yok. Performans bekliyorsanız ve satmayacaksanız Android alın ama değeri düşmesin satarken zorlanmayayım derseniz iPhone 13 alın geçin.

Ben 10seneye yakındır Android kullanıyorum artık bir değişiklik yapıp Apple geçme zamanı geldi bence.

Alacağım bu sefer eskiden maddi imkansızlıklardan dolayı alamıyordum.

Telefondan beklentiniz nedir? iPhone 13 sahibi biri olarak size beklentinizin karşılanıp karşılanmayacağını söyleyeyim, bir Android telefona göre ne gibi avantaj ne gibi dez avantajları olur bahsedeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı