34.000 TL'ye ModArt-X2 sistem alınır mı?

işlemci ekran kartın yanında zayıf kalmış hocam

Alınır ancak bana göre ana kart biraz düşük kalmış çünkü dp yok, 2x ram slotu var. Benim takıntılığım var az da olsa. Onun haricinde gerçekten güzel sistem. Ancak bir de 650w yeterli olur mu onu bir soruştur.

Alınır ancak bana göre ana kart biraz düşük kalmış çünkü dp yok, 2x ram slotu var. Benim takıntılığım var az da olsa. Onun haricinde gerçekten güzel sistem. Ancak bir de 650w yeterli olur mu onu bir soruştur.

Buşekil nasıl hocam. 40k ya buldu ama

Buşekil nasıl hocam. 40k ya buldu ama
Hocam size göre bütçenize göre tercih etmeniz gerek. Örneğin ben 21.909 tl lik bir sistem aldım bütçem ona yetiyordu ve monitör de almam gerekliydi. Tercihlerimi 22k'ya göre yaptım. Sizde eğer ki bütçenizin hepsini kullanmak istiyorsanız, inceleme ve özelliklerini bakarak yapın. Burada herkes bir şeyler önerebilir ancak sizin tercih edeceğiniz bir pc sizi tatmin etmesi gerekiyor ki aklınıza bir şey takılmasın. Attığınız linkte 2 şey öneririm. Ram 32 GB yapıp biraz da az fiyat ödemek. Sıvı soğutma ile tamamlanabilir. Şimdi tek sorun 650w yetermi bilemem hesaplamam gerek ancak sistem bileşenlerin w değerlerini toplayıp halledebilirsin birisi sormuştu yeterli diye cevap aldı ancak zaten hazır sistem yeterli olmasa koymazlardı. Ama sen gene de bir bak derim. Sıvı soğutucu fazlasıyla abartı olmuş olabilir ancak gene de incelemelerinde olumlu sadece fiyatta sıkıntı çıkaran bir soğutucudur. Belki burada en solda ki kule tipi soğutucu alınabilir. Anakart olarak da gönderdiğin linkte ki 2. sırada yerini alan b650m-p anakartı öneririm.
1694269538666.png

1694268774255.png

1694268700012.png

Hocam size göre bütçenize göre tercih etmeniz gerek. Örneğin ben 21.909 tl lik bir sistem aldım bütçem ona yetiyordu ve monitör de almam gerekliydi. Tercihlerimi 22k'ya göre yaptım. Sizde eğer ki bütçenizin hepsini kullanmak istiyorsanız, inceleme ve özelliklerini bakarak yapın. Burada herkes bir şeyler önerebilir ancak sizin tercih edeceğiniz bir pc sizi tatmin etmesi gerekiyor ki aklınıza bir şey takılmasın. Attığınız linkte 2 şey öneririm. Ram 32 GB yapıp biraz da az fiyat ödemek. Sıvı soğutma ile tamamlanabilir. Şimdi tek sorun 650w yetermi bilemem hesaplamam gerek ancak sistem bileşenlerin w değerlerini toplayıp halledebilirsin birisi sormuştu yeterli diye cevap aldı ancak zaten hazır sistem yeterli olmasa koymazlardı. Ama sen gene de bir bak derim. Sıvı soğutucu fazlasıyla abartı olmuş olabilir ancak gene de incelemelerinde olumlu sadece fiyatta sıkıntı çıkaran bir soğutucudur. Belki burada en solda ki kule tipi soğutucu alınabilir. Anakart olarak da gönderdiğin linkte ki 2. sırada yerini alan b650m-p anakartı öneririm.Eki Görüntüle 1938319

Eki Görüntüle 1938281

Eki Görüntüle 1938277
Öncelikle yazdığın için teşekkür ederim
DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu Amazon.com.tr bana bu u önerdiler Sıkı soğutmadan vazgeçtim ama sana şunu söyleyeyim ben 10 15 Yıldız düzgün bir bilgisayarın hayalini kuruyorum sonunda düzgün bir maaş almaya başladı 16.5k yani benim için iyi en azından birazda para biriktirmiştim önce 25 26k lok şeylere baktım pch 4.1 falan vardı illakı görmüşsündür 26k ben birkaç bişey değiştirdim 30k olmuştu onu alacaktım bugün gördüm bitmiş stok 8gb içinde yetersiz deniyordu bi muallaktaydım bunu görünce dedim bu olsun madem hani asılda ben bunu 5 6 Ekim gibi alabilsem çok rahat olurda belki işlemciyi bile bir üst segmentte alırım ama sürekli bişeyler bitiyor yenisi geliyor daha öncedende tek tek almakla farkına baktım 1 2 hazır sistemin 1 en fazla 2k ya kadar farkediyor buna bakmadım ama yani ben istiyorum ki ne kasada Sıkıntı yaşayayım ne psu da ne işlemci ekrankartı uygunluğunda çok fazla bilgim yok bodrumda oturuyorum bilgisayarcılar falanda full kaşık kimseye birşey sorulmuyor alınmıyor burda o yüzden hem monitör kovalıyorum gemde düzgün bir kasa eğer ı Sıkı soğutma iyiyse onuna alabilirim yada senin önerdiğin bambaşka birşey varsa oda olur

Öncelikle yazdığın için teşekkür ederim
DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu Amazon.com.tr bana bu u önerdiler Sıkı soğutmadan vazgeçtim ama sana şunu söyleyeyim ben 10 15 Yıldız düzgün bir bilgisayarın hayalini kuruyorum sonunda düzgün bir maaş almaya başladı 16.5k yani benim için iyi en azından birazda para biriktirmiştim önce 25 26k lok şeylere baktım pch 4.1 falan vardı illakı görmüşsündür 26k ben birkaç bişey değiştirdim 30k olmuştu onu alacaktım bugün gördüm bitmiş stok 8gb içinde yetersiz deniyordu bi muallaktaydım bunu görünce dedim bu olsun madem hani asılda ben bunu 5 6 Ekim gibi alabilsem çok rahat olurda belki işlemciyi bile bir üst segmentte alırım ama sürekli bişeyler bitiyor yenisi geliyor daha öncedende tek tek almakla farkına baktım 1 2 hazır sistemin 1 en fazla 2k ya kadar farkediyor buna bakmadım ama yani ben istiyorum ki ne kasada Sıkıntı yaşayayım ne psu da ne işlemci ekrankartı uygunluğunda çok fazla bilgim yok bodrumda oturuyorum bilgisayarcılar falanda full kaşık kimseye birşey sorulmuyor alınmıyor burda o yüzden hem monitör kovalıyorum gemde düzgün bir kasa eğer ı Sıkı soğutma iyiyse onuna alabilirim yada senin önerdiğin bambaşka birşey varsa oda olur
hocam 6 ısı borulu bir şey önermişler bunun üzerine bir şey önermem yanlış olur gibime geliyor deep cool bu tür konularda en iyilerinden biridir. Kule tipi soğutucuların amacı sıcaklığı en aza indirgemek ve bunu çok güzel bir şekilde yerine getiriyor. Sıvı soğutma da aynı şekilde ancak kule tipi burada fiyat ve performansa bakarsak mesh bir kasada çok güzel bir şekilde idare eder. 8 GB vram şuanlık bir çok oyunda sizi oynatır. Ancak oyun piyasası da ekran kartları gibi çokça gelişmekte. Vram ve fiyat konusunda arc 770 var ancak onun da yazılımı sıkıntı,tdp sıkıntı. Şimdi amd önersek yazılımsal wattman hatası çıkıyor diyorlar insanlar bir geri duruyor ayrıca yazılımı vs. kötü diyorlar. Nvdia desek para+az vramli ekran kartları var. O yüzden 26klık+monitörlü sistem istiyorsanız benim gibi yapabilirsiniz. 21.909 tl Sistem 4700 Tl lik va panel bir monitör ile birlikte hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynayabilirsiniz Fiyat Toplam 26.600 Tl'ye gelmekte. Ama bu sistemi alacaksanız da alınır bir sistem önerilen soğutma ile birlikte 39,140 tl'ye denk gelmekte. Monitör alacaksanız ise 4060 ti lı sistemlere bakabilirsiniz. 32 GB ram de takıp dilediğinizce oynarsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sistem almaya kalktığım ilk günden beri sürekli bu tür yazıları okuyup tereddüt etsem de gene de gidip özellikleri ve incelemelerini izleyerek aldım. Çünkü kasa benim ve kendimi bu konuda psikolojik olarak tatmin etmem gerekiyordu.

hocam 6 ısı borulu bir şey önermişler bunun üzerine bir şey önermem yanlış olur gibime geliyor deep cool bu tür konularda en iyilerinden biridir. Kule tipi soğutucuların amacı sıcaklığı en aza indirgemek ve bunu çok güzel bir şekilde yerine getiriyor. Sıvı soğutma da aynı şekilde ancak kule tipi burada fiyat ve performansa bakarsak mesh bir kasada çok güzel bir şekilde idare eder. 8 GB vram şuanlık bir çok oyunda sizi oynatır. Ancak oyun piyasası da ekran kartları gibi çokça gelişmekte. Vram ve fiyat konusunda arc 770 var ancak onun da yazılımı sıkıntı,tdp sıkıntı. Şimdi amd önersek yazılımsal wattman hatası çıkıyor diyorlar insanlar bir geri duruyor ayrıca yazılımı vs. kötü diyorlar. Nvdia desek para+az vramli ekran kartları var. O yüzden 26klık+monitörlü sistem istiyorsanız benim gibi yapabilirsiniz. 21.909 tl Sistem 4700 Tl lik va panel bir monitör ile birlikte hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynayabilirsiniz Fiyat Toplam 26.600 Tl'ye gelmekte. Ama bu sistemi alacaksanız da alınır bir sistem önerilen soğutma ile birlikte 39,140 tl'ye denk gelmekte. Monitör alacaksanız ise 4060 ti lı sistemlere bakabilirsiniz. 32 GB ram de takıp dilediğinizce oynarsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sistem almaya kalktığım ilk günden beri sürekli bu tür yazıları okuyup tereddüt etsem de gene de gidip özellikleri ve incelemelerini izleyerek aldım. Çünkü kasa benim ve kendimi bu konuda psikolojik olarak tatmin etmem gerekiyordu.
Aynen öyle gergin bişeylerebakıyotum ya şunun bir üstümü olsa elime para geçiyor kampanya yok kampanya oluyor bende para yok yada farklı farklı bir sürü kampanya oluyor 12gb alayım dedim fiyat dediğin gibi. 40k lara çıktı bende çok kararsız kaldım diyorum en geç 5 6 aralığa kadar almam lazım sonra herşey hepten boka sarıcak diye Korkuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı