34 binde GSX-S125 alınır mı?

• Konuyu başlatan Yağax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 75

Yağax

Centipat
Daha fazla  
Selamunaleykum, 100.000TL'ye 34binde 17 model 19 cıkıslı bir GSX-S buldum satıcı GS sahibi ve motoru kızına almış. Sizce motosiklet elimde patlar mı veya arıza çıkartır mı?

Selamunaleykum, 100.000TL'ye 34binde 17 model 19 cıkıslı bir GSX-S buldum satıcı GS sahibi ve motoru kızına almış. Sizce motosiklet elimde patlar mı veya arıza çıkartır mı?

Granajı kontrol edin bakımları yapılmışsa bakım kağıtları varsa bakın derim. Zincir ve dişli sorunu olup olmadığını kontrol edin frenlere bakın onun dışı çok da sorun olacağını sanmıyorum.

Almamalısınız.6-7 sene oldu neredeyse.Japon kalitesinden dolayı blok ve diğer mekanik parçalar değişmemiştir diye düşünüyorum, ama baya aşınmıştır.Hem satmak istesenizde piyasası oldukca ağır.yinede tercih sizin.

Almamalısınız. 6-7 sene oldu neredeyse. Japon kalitesinden dolayı blok ve diğer mekanik parçalar değişmemiştir diye düşünüyorum, ama bayağı aşınmıştır. Hem satmak istesenizde piyasası oldukca ağır. Yine de tercih sizin.

Peki 5binde NS125 ve 4binde voge125r var bunlar nasıldır.

Mesela ns ile aralıksız kac km gidilir motor sismeden.

GSX s 2022'ye kadar ful servis bakımlıymış.
Na 125 ile kesintisiz devir gücünü %85 kullanarak 90-120 KM gidersin. Ama ideal olan 60-70 km'de motoru söndürerek dinlendirmek.Hic düşünmeden ns125 al hocam.hem parçası bakkalda bile var artık 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı