Selamunaleykum, 100.000TL'ye 34binde 17 model 19 cıkıslı bir GSX-S buldum satıcı GS sahibi ve motoru kızına almış. Sizce motosiklet elimde patlar mı veya arıza çıkartır mı?
Almamalısınız.6-7 sene oldu neredeyse.Japon kalitesinden dolayı blok ve diğer mekanik parçalar değişmemiştir diye düşünüyorum, ama baya aşınmıştır.Hem satmak istesenizde piyasası oldukca ağır.yinede tercih sizin.Selamunaleykum, 100.000TL'ye 34binde 17 model 19 cıkıslı bir GSX-S buldum satıcı GS sahibi ve motoru kızına almış. Sizce motosiklet elimde patlar mı veya arıza çıkartır mı?
Almamalısınız. 6-7 sene oldu neredeyse. Japon kalitesinden dolayı blok ve diğer mekanik parçalar değişmemiştir diye düşünüyorum, ama bayağı aşınmıştır. Hem satmak istesenizde piyasası oldukca ağır. Yine de tercih sizin.
Hocam benim fikrim ns125 net bir sekilde ileriyi düşünerekten.Peki 5binde NS125 ve 4binde voge125r var bunlar nasıldır.
Hocam benim fikrim NS125 net bir sekilde ileriyi düşünerekten.
Hocam benim fikrim NS125 net bir sekilde ileriyi düşünerekten.
Na 125 ile kesintisiz devir gücünü %85 kullanarak 90-120 KM gidersin. Ama ideal olan 60-70 km'de motoru söndürerek dinlendirmek.Hic düşünmeden ns125 al hocam.hem parçası bakkalda bile var artıkMesela ns ile aralıksız kac km gidilir motor sismeden.
GSX s 2022'ye kadar ful servis bakımlıymış.
Na 125 ile kesintisiz devir gücünü %85 kullanarak 90-120 km gidersin. Ama ideal olan 60-70 Km'de motoru söndürerek dinlendirmek. Hiç düşünmeden NS125 al hocam. Hem parçası bakkalda bile var artık![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.