neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Aralık 2022 #111 serozkan4242 dedi: @neqetria @neqetria var hocam ama ISO dosyası çok yavaş iniyor Microsoft'un sitesinden. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam yükleme hızları çok düşük Microsoft'un.
serozkan4242 dedi: @neqetria @neqetria var hocam ama ISO dosyası çok yavaş iniyor Microsoft'un sitesinden. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam yükleme hızları çok düşük Microsoft'un.
serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #112 neqetria dedi: Maalesef hocam yükleme hızları çok düşük Microsoft'un. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yükleme aracını indirdim daha seri oluyor.
neqetria dedi: Maalesef hocam yükleme hızları çok düşük Microsoft'un. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yükleme aracını indirdim daha seri oluyor.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Aralık 2022 #113 serozkan4242 dedi: Windows 10 yükleme aracını indirdim daha seri oluyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile daha sağlıklı olur ama öyle de olur hocam.
serozkan4242 dedi: Windows 10 yükleme aracını indirdim daha seri oluyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile daha sağlıklı olur ama öyle de olur hocam.
serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #114 O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia @messinicocugu @neqetria hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu? serozkan4242 dedi: O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia @messinicocugu @neqetria hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin fanı yok benim Son düzenleme: 10 Aralık 2022
O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia @messinicocugu @neqetria hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu? serozkan4242 dedi: O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia @messinicocugu @neqetria hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin fanı yok benim
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2022 #115 serozkan4242 dedi: O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia @messinicocugu @neqetria hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu? İşlemcinin fanı yok benim Genişletmek için tıkla... Evet hocam çok ısınır hemen kapanır sistem soğutucu olmadan size soğutucu önermeyi unutmuşuz galiba idarelik bu alınabilir: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
serozkan4242 dedi: O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia @messinicocugu @neqetria hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu? İşlemcinin fanı yok benim Genişletmek için tıkla... Evet hocam çok ısınır hemen kapanır sistem soğutucu olmadan size soğutucu önermeyi unutmuşuz galiba idarelik bu alınabilir: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #116 messinicocugu dedi: Evet hocam çok ısınır hemen kapanır sistem soğutucu olmadan size soğutucu önermeyi unutmuşuz galiba idarelik bu alınabilir: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Hocam sıvı Soğutma olarak bu işlemciye uyumlu vatanda satılan bir model Önerebilir misiniz?
messinicocugu dedi: Evet hocam çok ısınır hemen kapanır sistem soğutucu olmadan size soğutucu önermeyi unutmuşuz galiba idarelik bu alınabilir: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Hocam sıvı Soğutma olarak bu işlemciye uyumlu vatanda satılan bir model Önerebilir misiniz?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2022 #117 serozkan4242 dedi: Hocam sıvı Soğutma olarak bu işlemciye uyumlu vatanda satılan bir model Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
serozkan4242 dedi: Hocam sıvı Soğutma olarak bu işlemciye uyumlu vatanda satılan bir model Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #118 messinicocugu dedi: COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... @messinicocugu hocam bilgisayarcı 500 TL istiyor montaj için ben bu parçayı taktıktan sonra sistem çalışır mı onu soracaktım başka bir eksiğim var mı?
messinicocugu dedi: COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... @messinicocugu hocam bilgisayarcı 500 TL istiyor montaj için ben bu parçayı taktıktan sonra sistem çalışır mı onu soracaktım başka bir eksiğim var mı?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2022 #119 serozkan4242 dedi: @messinicocugu hocam bilgisayarcı 500 TL istiyor montaj için ben bu parçayı taktıktan sonra sistem çalışır mı onu soracaktım başka bir eksiğim var mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır hocam başka bir sorun olmaz.
serozkan4242 dedi: @messinicocugu hocam bilgisayarcı 500 TL istiyor montaj için ben bu parçayı taktıktan sonra sistem çalışır mı onu soracaktım başka bir eksiğim var mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır hocam başka bir sorun olmaz.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 10 Aralık 2022 #120 Hallettiniz mi hocam?