neqetria
Kilopat
- Makaleler
- 2
Maalesef hocam yükleme hızları çok düşük Microsoft'un.
Maalesef hocam yükleme hızları çok düşük Microsoft'un.
Windows 10 yükleme aracını indirdim daha seri oluyor.Maalesef hocam yükleme hızları çok düşük Microsoft'un.
Rufus ile daha sağlıklı olur ama öyle de olur hocam.Windows 10 yükleme aracını indirdim daha seri oluyor.
O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia
@messinicocugu @NeqetRia hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu?
O şekilde kurayım hocam o zaman.@NeqetRia
@messinicocugu @NeqetRia hovam bu sistem Soğutma olmadan çalışmaz diyorlar doğru mu?
İşlemcinin fanı yok benim
Hocam sıvı Soğutma olarak bu işlemciye uyumlu vatanda satılan bir model Önerebilir misiniz?Evet hocam çok ısınır hemen kapanır sistem soğutucu olmadan size soğutucu önermeyi unutmuşuz galiba idarelik bu alınabilir:
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hocam sıvı Soğutma olarak bu işlemciye uyumlu vatanda satılan bir model Önerebilir misiniz?
@messinicocugu hocam bilgisayarcı 500 TL istiyor montaj için ben bu parçayı taktıktan sonra sistem çalışır mı onu soracaktım başka bir eksiğim var mı?COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@messinicocugu hocam bilgisayarcı 500 TL istiyor montaj için ben bu parçayı taktıktan sonra sistem çalışır mı onu soracaktım başka bir eksiğim var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.