serozkan4242
Decapat
Daha fazla
Hocam stok soğutucu olmadığını unutmuşum benim hatam kusura bakmayın.
Hocam kolay gelsin acaba ürünün parçasını bulabildiniz mi ? @jumbumİletişim bilgileriniz bizde saklıdır. Kargo edince size bilgi döneceğiz.
@neqetria yok reis ne demek yapacak bir şey yok demek ki bölesi hayırlısı olacak.
@messinicocugu @neqetria arkadaşlar soğutucu parasını buldum bana bir soğutucu önerebilir misiniz? Vatandan alacaktım o model yoktu ellerinde.
Hocam kolay gelsin acaba ürünün parçasını bulabildiniz mi? @jumbum
Bu yoksa:
Bunlar bakılabilir:COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COUGAR AQUA 280 2x140mm FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
THERMALTAKE TH240 ARGB Fanllı 240mm Intel/AMD4 Serisi Uyumlu Sıvı Soğutma Sistem fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TH240 ARGB Fanllı 240mm Intel/AMD4 Serisi Uyumlu Sıvı Soğutma Sistem fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG CoreLiquid P240 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG CoreLiquid P240 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İnternetten de alabilirim reis @messinicocugu illaki vatan olacak diye bir şey yok.
Hava soğutucu olarak bu yeterli:
Sıvı soğutma olarak ise:
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O zaman yukarıdaki Arctic iyi hocam alternatif olarak bu da bakılabilir:
![]()
Phanteks Glacier One 240MPH 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Phanteks Glacier One 240MPH 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.