Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, 345 bin TL birikmişim var. Araba almak istiyorum ama Tofaş'ya da eski model boş konforsuz araba istemiyorum. Zar zor bu miktarı biriktirdim ve bomboş, gösterişsiz bir araca binmek istemiyorum.

Peugeot 206, Hyundai getz, Nissan micra, Chevrolet Aveo'ların 2001-2005 modellerini bu fiyatlara bulabiliyorum ve de bu araçlara çok hevesim var. Sonuçta genç arabası, en azından düşük fiyatlılar ve de Tofaş'lara kıyasla dolu ve daha bir göze hitap ediyorlar. Sonuçta arkadaşlarıma göstereceğim, gezeceğim tozacağım biraz göze de hitap etsin istiyorum. Lakin çevremdeki insanlar ve ülke şartları beni bu araçları almaktan vazgeçiriyor. Sebebi herkes bu araçları alırsam, tamirci ve yedek parça bulma konusunda problem yaşayacağımı, satarken sorun yaşayacağımı söylüyor.

Dönüp dolaşıp tempra, şahin, doğan gibi araçlara yöneltiyorlar. Bu durum kafamı epey bir karıştırdı aramızdaki anlayan insanların fikirlerine veya yöneltmelerine ihtiyacım var. Sizce bu fiyat aralığında hangi aracı almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sırf tutuluyor satışı iyi diye çok abartılan ve fiyatları da yüksek olan, gerçekten kalitesiz araçlar da var mesela Renault Megane 1, Renault Clio gibi modeli 2000'in altında olup kilometresi 35000 binin üstünde araçlar 35000-40000 bin TL fiyat ediyor. Halbuki bu araçlar bence son derece kalitesiz, konforsuz, bomboş araçlar. Bu durum da garibime gitmiyor değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı