345 All star almak mantıklı mı?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Herkese selam. Bugün yaşadığım şehirde en bilindik ve en iyi dershane ile fiyat konuşmak için görüşme yapmaya gittik. Bu dershane yaşadığım şehirde 345 All star temsilcisi diyebilirim. İlk bu dershane kullanmaya başladı. Dershaneye kayıt yaptıranlara All star üyeliği veriliyor ve takip sistemini dershanedeki hocalar yapabiliyor. Ancak fiyatı 130 bin TL dediler. Erken kayıt ile 115'e düşüyor. Biz de dershaneye gideceğime matematik fizik özel ders aldırsak dönem sonuna kadar daha uyguna çok daha etkili olur diye düşünceye girdik. Zaten tablet alacağım o zaman 345 all star + özel ders aldırsam çok daha iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü 345 soru analizini öğrenciye bırakmadan kendisinin yapıp sonuçları göstermesi falan iyi gözüküyor. Ayrıca hocaları da kötü hocalar değil. Kullanan varsa cevaplayabilir mi?

Daha hiç genel denemeye girmedim netlerimi bilmiyorum. Ancak fen kısmı düşük onu biliyorum. Sıfır değilim. Orta diyebilirim kendime. Sıfırla orta arası öğrenciyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan tüm sayısal derslerin hepsini YouTube'dan ücretsiz hallettim. Disiplinin varsa kendin çalış. Yoksa kaydolabilirsin ama bence gereksiz seviyede pahalı. O paranın çeyreğiyle bile bir dünya kitap alınıp çözülür.

Herkese selam. Bugün yaşadığım şehirde en bilindik ve en iyi dershane ile fiyat konuşmak için görüşme yapmaya gittik. Bu dershane yaşadığım şehirde 345 all star temsilcisi diyebilirim. İlk bu dershane kullanmaya başladı. Dershaneye kayıt yaptıranlara all star üyeliği veriliyor ve takip sistemini dershanedeki hocalar yapabiliyor. Ancak fiyatı 130 bin TL dediler. Erken kayıt ile 115'e düşüyor. Biz de dershaneye gideceğime matematik fizik özel ders aldırsak dönem sonuna kadar daha uyguna çok daha etkili olur diye düşünceye girdik. Zaten tablet alacağım o zaman 345 all star + özel ders aldırsam çok daha iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü 345 soru analizini öğrenciye bırakmadan kendisinin yapıp sonuçları göstermesi falan iyi gözüküyor. Ayrıca hocaları da kötü hocalar değil. Kullanan varsa cevaplayabilir mi?

Daha hiç genel denemeye girmedim netlerimi bilmiyorum. Ancak fen kısmı düşük onu biliyorum. Sıfır değilim. Orta diyebilirim kendime. Sıfırla orta arası öğrenciyim.

Çok pahalı çok gereksiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı