Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

3 yıllık varken ne gerek var diyip almayan biri olarak pişmandım. Hemen kaptım, teşekkürler.

Bu işlemlerin sonunda Ultimate geçince yenilenen ödeme açık mı kalcak kapalı mı?

İşlem tamamdır teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2023-06-15_035341_account.microsoft.com.png
    44,7 KB · Görüntüleme: 251
Arkadaşlar, gold live üyeliğini aldıktan sonra isterseniz ultimate almadan önce normal game pass PC ve konsol olan seçenekleriyle de gold live gibi yapıp süreyi daha da uzatabilirsiniz, tabii bunda 1 ay şeklinde oluyo tek tek otomatik yenilemeyi kapatıp aynı işlemi tekrarlayabilirsiniz. (En son tabii ki yine ultimateyi almak lazım.) Ben bu şekilde iki seneyi geçkin şekilde yaptım, malum fiyat yükselirse bence güzel bi fırsat bu durum.

live gold ile 1 sene aldım sonra ultimate'e geçirdim. Yenilemeyi iptal ediyorum diye yanlışlıkla ultimate'i iptal etmişim. Sonra tekrardan yaptım işlemleri şimdi 13 ay üyelik aldım. Siparişlerden sa

@Evrener hocam bu soruya cevap bulabildiniz mi acaba ya da iadesini alabildiniz mi? Çünkü bende aynı hayatı yaptım.

Tüh be 14 ay ultimate yaptım. D
İptal edip devam edebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…