Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

2 yıllık 3 yıllık 13-14 aylık yaptım diyorsunuz da arkadaşlar gözünüzü seveyim siz nereden yapıyorsunuz bunu? Microsoft / Xbox Game Pass kendi sitesinden ben 1 yıllık hatta 3 aylık aboneliği bile göremiyorum ki belki Ultimate'e geçersem vardır diye PC Game Pass'den Ultimate'e yükselttim yine 1 aylık seçeneği var 1 aylık 36TL oldu 46TL. (Bu arada sadece "PC oyunları" amacıyla soruyorum konsol falan yok bende).

Yenilenen oto. aboneliği kapatarak 2-3 kez tekrar tekrar Game Pass aboneliği alarak / iptal ede ede nasıl 2-3 yıllık 13-14 aylık aboneliği kapıyorsunuz da oluyor ne alaka yani? Benim gibi 1 aylık aboneler için bu sistem nasıl işleyecek, o arada bir hata olur bir sorun olur da ortada kalmayalım sonra.

2 yıllık 3 yıllık 13-14 aylık yaptım diyorsunuz da arkadaşlar gözünüzü seveyim siz nereden yapıyorsunuz bunu? Microsoft / Xbox Game Pass kendi sitesinden ben 1 yıllık hatta 3 aylık aboneliği bile göremiyorum ki belki Ultimate'e geçersem vardır diye PC Game Pass'den Ultimate'e yükselttim yine 1 aylık seçeneği var 1 aylık 36TL oldu 46TL. (Bu arada sadece "PC oyunları" amacıyla soruyorum konsol falan yok bende).

Yenilenen oto. Aboneliği kapatarak 2-3 kez tekrar tekrar Game Pass aboneliği alarak / iptal ede ede nasıl 2-3 yıllık 13-14 aylık aboneliği kapıyorsunuz da oluyor ne alaka yani? Benim gibi 1 aylık aboneler için bu sistem nasıl işleyecek, o arada bir hata olur bir sorun olur da ortada kalmayalım sonra.

Hocam ana konuda arkadaşımız anlatmış nasıl 1 yıllık yaptığımızı onu denediniz mi?

Yenilenen oto. aboneliği kapatarak 2-3 kez tekrar tekrar Game Pass aboneliği alarak / iptal ede ede nasıl 2-3 yıllık 13-14 aylık aboneliği kapıyorsunuz da oluyor ne alaka yani? Benim gibi 1 aylık aboneler için bu sistem nasıl işleyecek, o arada bir hata olur bir sorun olur da ortada kalmayalım sonra.
Live Gold alacaksınız 3 aylık 4 kere sonra 1 aylık ultimate alınca live gold ultimate'e dönüyor, ister pc ister konsol akıyorsunuz. Çok basit aslında.

Arkadaşlar, gold live üyeliğini aldıktan sonra isterseniz ultimate almadan önce normal game pass PC ve konsol olan seçenekleriyle de gold live gibi yapıp süreyi daha da uzatabilirsiniz, tabii bunda 1 ay şeklinde oluyo tek tek otomatik yenilemeyi kapatıp aynı işlemi tekrarlayabilirsiniz. (En son tabii ki yine ultimateyi almak lazım.) Eki Görüntüle 1821559Ben bu şekilde iki seneyi geçkin şekilde yaptım, malum fiyat yükselirse bence güzel bi fırsat bu durum.😎😁Eki Görüntüle 1821558Eki Görüntüle 1821560
Ben 14 ay ile ultimate yaptım, sadece ultimate için iade isteyip sonra üstüne diğer seçeneklerle uzatıp en son ultimate yapsam olur mu, yoksa hepsini iade mi etmek gerekiyor.

Yani tüm aldıklarımı iade isteyip tekrar mi denemeliyim?

Sanırım evet. Çünkü bende aynı şekilde düşünüp iade etmek istedim şu an Gold Live'lar Ultimate'ye dönüştüğü için sadece Ultimate ücreti iade olarak gözüküyor. Yani 4xGold Live iade olarak gözükmüyor. Benim fikrim iade etmemeniz. Çünkü galiba ben 300TL'yi çöpe attım.

Aktif Ultimate aboneliği olanlar da yararlanabiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı