2 yıllık 3 yıllık 13-14 aylık yaptım diyorsunuz da arkadaşlar gözünüzü seveyim siz nereden yapıyorsunuz bunu? Microsoft / Xbox Game Pass kendi sitesinden ben 1 yıllık hatta 3 aylık aboneliği bile göremiyorum ki belki Ultimate'e geçersem vardır diye PC Game Pass'den Ultimate'e yükselttim yine 1 aylık seçeneği var 1 aylık 36TL oldu 46TL. (Bu arada sadece "PC oyunları" amacıyla soruyorum konsol falan yok bende).
Yenilenen oto. aboneliği kapatarak 2-3 kez tekrar tekrar Game Pass aboneliği alarak / iptal ede ede nasıl 2-3 yıllık 13-14 aylık aboneliği kapıyorsunuz da oluyor ne alaka yani? Benim gibi 1 aylık aboneler için bu sistem nasıl işleyecek, o arada bir hata olur bir sorun olur da ortada kalmayalım sonra.
Yenilenen oto. aboneliği kapatarak 2-3 kez tekrar tekrar Game Pass aboneliği alarak / iptal ede ede nasıl 2-3 yıllık 13-14 aylık aboneliği kapıyorsunuz da oluyor ne alaka yani? Benim gibi 1 aylık aboneler için bu sistem nasıl işleyecek, o arada bir hata olur bir sorun olur da ortada kalmayalım sonra.