Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Nays ile alan var mı abonelikleri? Nays'ın kur hesabından dolayı yüksek ücret çekmesi gibi durumlar oluyordu Steam'de vs. Bunda da aynı şey var mı?
Az önce Nays ile aldım, Live Gold'u 75, Ultimate'i de 45TL olarak çekti. @Berkay Kiraz sağolun hocam.
1687016906663.png

Benim 28 Aralık 2024'e kadar Gamepass Ultimate aboneliğim vardı.

Gamepass Ultimate'yi iptal edip Xbox Gamepass'a dönüştürüp 3 aylık Gamepasslardan satın alıp 36 Ay'a tamamladıktan sonra 1 Aylık Gamepass Ultimate alıp dönüştürecektim fakat Gamepass Ultimate'yi iptal ederken bana 25₺ ücret iadesi yaptı, aboneliklerimi kontrol ettiğimde sadece Ultimate'yi iptal etmek yerine Gamepass Gold'u da iptal etmiş. İşlemi de geri alamıyorum, ben sadece Ultimate iptal olup Gold'a dönüşür diye düşünmüştüm. Çok kötü zarar ettim şuan, Microsoft müşteri hizmetleri de kapalı malesef. Acaba bu işlemi geri alırlar mı?

Şimdi benim 2024 şubata kadar aboneliğim var yeni aldım üst üste alarak fakat iptal ederek kampanyadan yararlanmak istiyorum. İlk sorum, eğer iptal edersem üst üste aldığım her aboneliğin fiyatı gelecek mi ve ücret iadesi ne kadar sürüyor? İkinci sorum ise bu yol ile aboneliğimi iptal edip bu 12 aylık Gold alma kampanyasından yararlanabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı