3450 TL Amazon.de Asus ROG GTX 1080 Ti Almak

GTX 1080 Türkiye'de çok daha ucuza bulunurken, yani 2100-2300 TL civarlarına alınabilirken 1080 Tİ almanın hiçbir anlamı yok.

Ben 4K monitör aldım, o yüzden son ayarlarda 1080 Ti ortalama 50-60 FPS arasında değer veriyor. Ben de biliyorum 1080'in baya ucuzladığını ama benim soruma cevap vermiş olmadın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uluslararası ile Türkiye garanti aynı şeyler değil, yurtdışından ekran kartı alırsan ekran kartı arıza verdiğinde Türkiye Asus servisine gönderemezsin, onlar yapmaz, direk olarak Amazon sitesine başvurman gerekecek. Asus firmasının uluslararası garantisi belki 1 yıl olabilir, sen bu konuyu biraz araştır.

Eminim ki Turkiye de ki garanti firmalarina gore daha hizli sorun cozerler.Bu yuzden kafam rahat ayrica yillardir bilgisayar kullaniyorum daha bir kere ekran karti arizasi almadim.Tabi ki bu olmayacak anlamina gelmez fakat dedigim gibi eger olur da bir ariza olursa icim rahat bir sekilde amazona teslim ederim karti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı