34inç VA vs 24 inç IPS

Hocam 7500 TL maksimum bütçem yukarısı aşırı zor.
Dolandırıcı sitesine benziyor 🤣 kötü monitörde önermek istemem.

ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYAbirebir aynı şekilde konu açtım. Arkadaşlar çağırırsa arada 1 2 el PUBG CS oynarım. Kalan Full hikayeli oyunlar. Tavsiyelere uymayıp bunu aldım. Sıfır renk sızması oyunu etkilemeyecek kadar az ghosting(görüyorum diyen yalan söyler) 1ms 165 Hz büyük ve Curved. Ben 32 inçten geçtim. Tam boyut bu diyebilirim. Fiyat çok uygun ve 2 yıl içerisinde arıza verirse tamir değil direkt değişim oluyor. Bu cihazı tecrübeyle sabit gönül rahatlığıyla öneririm.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 30
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYAbirebir aynı şekilde konu açtım. Arkadaşlar çağırırsa arada 1 2 el PUBG CS oynarım. Kalan Full hikayeli oyunlar. Tavsiyelere uymayıp bunu aldım. Sıfır renk sızması oyunu etkilemeyecek kadar az ghosting(görüyorum diyen yalan söyler) 1ms 165 Hz büyük ve Curved. Ben 32 inçten geçtim. Tam boyut bu diyebilirim. Fiyat çok uygun ve 2 yıl içerisinde arıza verirse tamir değil direkt değişim oluyor. Bu cihazı tecrübeyle sabit gönül rahatlığıyla öneririm.
Siz de mi bu fiyata aldınız? 27 inç ve 1080p pikselleşme yaratır ve View'in VA panellerini iyi biliriz.

ViewSonic 27" VX2718-2KPC-MHDJ 1Ms 165Hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör
Bu arada benim ki buymuş. Tek farkı tüm yönlere ekran dönüyor ve yükseltilip alçaltılabiliyor. Kalan her teknik özellik aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı