35.000TL iPhone model tavsiyesi

Mantıklı geldi bir bakayım dedim 2 3 yabancı kaynak 800 dolara çıkacağını söylüyor ama 15'te 800 dolar aynı fiyata çıkarma ihtimalleri yok bence sizce bu kaynakların doğru olma ihtimali var mı?
Her yıl dolar bazında aynı fiyattan çıkıyor iPhone'lar.

Üçü de alınacak cihaz değiller. 2. 13 Pro bakmalısın. 2. el almaktan korkma 3U Tools ile kontrol ettir bir nevi Exper gibi uygulama. Yanında ufak bir laptop götürmen lazım. Zaten bir iPhone 6-7 almıyorsun 13 Pro daha yeni cihaz piyasada tost olmuş cihaz muamelesi yapmamak gerek.
Yok illa sıfır istiyorum dersen eylül'ü bekleyip yurt dışı sıfır 16 PRO-16 Pro Max almalısın. Kayıtsız kullanım şeklini anlatabilirim.
Yurt dışı da istemem dersen mecbur düz 15 almalısın. Düz 14 ve 14 Plus Apple'ın aklımızla dalga geçtiği en fiyasko cihazlar. Sadece 2 GB RAM artısı olan bir iPhone 13. Apple iPhone 13'ü arka arkaya 2 sene üretti yani. O yüzden düz 15'e çıktığına değer. 2 yıl daha yeni cihaz.

Üçü de alınacak cihaz değiller. 2. 13 Pro bakmalısın. 2. el almaktan korkma 3U Tools ile kontrol ettir bir nevi Exper gibi uygulama. Yanında ufak bir laptop götürmen lazım. Zaten bir iPhone 6-7 almıyorsun 13 Pro daha yeni cihaz piyasada tost olmuş cihaz muamelesi yapmamak gerek.
Yok illa sıfır istiyorum dersen eylül'ü bekleyip yurt dışı sıfır 16 PRO-16 Pro Max almalısın. Kayıtsız kullanım şeklini anlatabilirim.
Yurt dışı da istemem dersen mecbur düz 15 almalısın. Düz 14 ve 14 Plus Apple'ın aklımızla dalga geçtiği en fiyasko cihazlar. Sadece 2 GB RAM artısı olan bir iPhone 13. Apple iPhone 13'ü arka arkaya 2 sene üretti yani. O yüzden düz 15'e çıktığına değer. 2 yıl daha yeni cihaz.

Hocam 13 3 yıllık cihaz olduğu için pek sıcak gelmiyorda dediğiniz gibi yurt dışı 16 Pro'ya da Pro Max mantıklı geliyor ama kullanımda sorun yaşamaktan korkuyorum yeni bir cihaz çıkmış simi ona takıp kullanıyorlar ama ben tam çözemedim kayıtsız enrahat nasıl kullanırım?

Merhaba, öncelikle öğrenciyim cebimde 35 bine yakın bir para var ve aileme üstünü tamamlatıp bir iPhone alacağım. Fakat alacağım modelde net bir karar veremedim 14 128 GB, 14 Plus 128 GB, 15 128 GB arasındayım 15 aslında parayı düşünmezsek en iyi seçenek tabii ki ama ben ailemden fazla para çıksın istemiyorum. Ünlü bir teknoloji mağazasında 14 şu an 46 bin bandında 15 ise 54 bin civarı.

Aradaki farkı ödemeye değer mi diye düşünürken aklıma 14 Plus düştü baktım yine aynı mağazada 47.300 TL fiyatındaydı yani bana kalırsa Plus, düz 14'ten daha mantıklı gibi ama Plus'la 15'in arasındaki 7 bin TL farkı ödeyip 15 almaya değer mi emin olamadım fikirlerinizi almak istedim.

Eki Görüntüle 2290726Eki Görüntüle 2290727Eki Görüntüle 2290728
14 veya 14 Plus almak yerine 15 veya kendini zorlamayıp 13 al.

Hocam 13 3 yıllık cihaz olduğu için pek sıcak gelmiyorda dediğiniz gibi yurt dışı 16 Pro'ya da Pro Max mantıklı geliyor ama kullanımda sorun yaşamaktan korkuyorum yeni bir cihaz çıkmış simi ona takıp kullanıyorlar ama ben tam çözemedim kayıtsız enrahat nasıl kullanırım?
İzleyeceğin yol şöyle:
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem. Yöntem zor değil 16 Pro Max kullandığına değer.

İzleyeceğin yol şöyle:
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak SIM kartı ona takarak Apple'ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone'unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem. Yöntem zor değil 16 Pro Max kullandığına değer.
Hocam peki telefonu tanıdık dışı nasıl getireibilirim tanıdık var ama gelmesi biraz sürer başka bir yolu var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı