35-40 bin TL civarı monitör dahil sistem önerisi

Bu arada kasayı Vento seçtik, SSD ve soğutucu olarak ne önerirsiniz? Bir de B650 için 1k fark değer mi?
Soğutucu olarak+700TL ile Bitfenix veya +900TL ile Cooler Master seçin.
Evet b650 için 1k değer, a620 ve b650 arasında 1k vermeye değecek kadar fark var

Soğutucu olarak +700TL ile Bitfenix veya +900TL ile Cooler Master seçin.
Evet b650 için 1k değer, a620 ve b650 arasında 1k vermeye değecek kadar fark var
SSD olarak bir tavsiyeniz var mıdır?

@FehmiDogru.js @Iwatani Naofumi önerdiğiniz sisteme feci zam geldi. Konudaki sistemi 600 TL farkla 32 GB, 1300 TL farkla 1 TB yapıp 1600 TL farkla Phantom Spirit taktırmayı düşünüyoruz. Sizce nasıl?

@FehmiDogru.js @Iwatani Naofumi önerdiğiniz sisteme feci zam geldi. Konudaki sistemi 600 TL farkla 32 GB, 1300 TL farkla 1 TB yapıp 1600 TL farkla Phantom Spirit taktırmayı düşünüyoruz. Sizce nasıl?
Öyleyse hazır sistem tavsiye etmiyorum, kendiniz toplarsanız daha iyi olur, hatta ben bir tane toplayayım:
EKRAN KARTI:
ANAKART:
İŞLEMCİ:
SSD:
İŞLEMCİ SOĞUTUCU:
RAM:
KASA:
PSU:
MONİTÖR :,
Bütçenizi Aşıyor ama bu şekilde 44k yapıyor

Öyleyse hazır sistem tavsiye etmiyorum, kendiniz toplarsanız daha iyi olur, hatta ben bir tane toplayayım:
EKRAN KARTI:
ANAKART:
İŞLEMCİ:
SSD:
İŞLEMCİ SOĞUTUCU:
RAM:
KASA:
PSU:
MONİTÖR :,
Bütçenizi Aşıyor ama bu şekilde 44k yapıyor.
40k'yı geçmemesi gerek maalesef. AM5 şart değil ya dediğim gibi, arkadaşa 3-4 yıl rahat yetse yeter.

40k'yı geçmemesi gerek maalesef. AM5 şart değil ya dediğim gibi, arkadaşa 3-4 yıl rahat yetse yeter.
Anakart,ram, işlemci AM4 yapınca:
42k oluyor yine

Anakart,ram, işlemci AM4 yapınca:
42k oluyor yine.
Hazır sistem ondan kafama yattı hocam, 3-4k fiyat avantajı var hesapladığıma göre.

Hazır sistem ondan kafama yattı hocam, 3-4k fiyat avantajı var hesapladığıma göre.

Güzel bir tane sistem buldum hocam:
İşlemciyi 5600 seçin, anakartı Asus Prime b450m-K II seçin, SSD Kingston NV3 1TB yapın
Bu şekilde 32.498TL yapıyor.
Ayrı olarak 1600TL'ye bu soğutucuyu alın:
Bu şekilde 34.100TL yapıyor

6623TL ile Attığım monitörüde alırsanız 40.700TL yapıyor.
Veya kendi attığınızıda alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı