35 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Başka forumda bunu tavsiye etmekten spam uyarısı almaya başlamıştım. Bu fiyatta daha iyisini bulabilen kişi beni düzeltirse çok sevinirim.

SSD seçimi Kingston NV3 1TB

Aynı RAM'i kendiniz sepete ekliyorsunuz 300 TL kadar daha uygun oluyor.

İşlemci soğutucu olarak bununla ekibi tamamlayabilirsiniz.

Toplam fiyat 35.573 TL

Kingston NV3 seçeneği ile tavsiye ederim.

Sizin attığınız sistem alınmaz çünkü A serisi anakart var ve soğutucu bile yok. @techie kitt

Hocam bu anakart üzerindeki soğutucu olayı giriş-orta seviye işlemciler için tamamiyle bir pazarlama oyunu. Senelerce orta sınıf işlemcimle şaşaalı VRM MOSFET soğutucularına sahip anakart kullandım. Üst düzey işlemci kullanmadıktan sonra bu tamamiyle gereksiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda A520 anakart ile 5950X işlemcisi çalıştırılıyor. Normal şartlarda asla yapılmaması gereken bir senaryo. Beklenildiği gibi sıcaklık gerçekten kötü. Çalışmasına sistem çalışıyor orası ayrı. Ancak bu sıkıntı sadece tepe seviye işlemcilerde karşılaşılabilecek bir senaryo.

Bu anakartta eleştirebileceğimiz 1 adet M.2 slotu olması, Type-C'ye sahip olmaması, az sayıda ARGB portu olması diyebiliriz.

Başka forumda bunu tavsiye etmekten spam uyarısı almaya başlamıştım. Bu fiyatta daha iyisini bulabilen kişi beni düzeltirse çok sevinirim.

SSD seçimi Kingston NV3 1TB.

Aynı RAM'i kendiniz sepete ekliyorsunuz 300 TL kadar daha uygun oluyor.

İşlemci soğutucu olarak bununla ekibi tamamlayabilirsiniz.

Toplam fiyat 35.573 TL.

Peki bu sisteme Ryzen 5 7600 ekliyim mi?
Sistemde olan işlemciyle arasındaki fiyat farkına değer mi?

Peki bu sisteme Ryzen 5 7600 ekleyem mi?
Sistemde olan işlemciyle arasındaki fiyat farkına değer mi?

Performans olarak aralarında pek bir fark yok. 7600'ün farkı APU ile ortaya çıkıyor. Ekran kartınızı olurda ileride satar, güncellemek istersiniz, o sürede bilgisayarı dahili grafik birimiyle kullanabilirsiniz. 7500F'de dahili grafik yok. 500 lira fark olsa belki tercih edilebilirdi ama bu fiyat farkına değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı