35 bin TL'ye iPhone tavsiyesi

Bütçe
36000

Sharu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone telefon almaya karar verdim ancak ne alacağıma dair çok kararsız kaldım.

Ortalama 35k bütçem var

İlk seçenek olarak yenilenmiş 12 Pro alabilirim. 3 kameralı olması ve pasifik mavisi rengi sebebiyle çok hoşuma gidiyor açıkçası. 12 ay garantisi var ve taksit yapılabiliyor. Pil sağlığı +%85

İkinci seçenek olarak temiz ikinci el iPhone 12 Pro alabilirim ama garantisi ve taksidi yok. Genel olarak pil sağlıkları da 85 civarı ve diğer seçeneklere göre 4-5 bin TL daha ucuz.

Üçüncü seçenek olarak sıfır iPhone 13 alabilirim 2 yıl garantisi var ve taksit de yapılıyor.

Bu seçeneklerden hangisini almalıyım önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Sıfır 13 almak en mantıklısı. 2. el anca tanıdıktan temiz alınır. Yenilenmiş almak sorun çıkarabilir büyük risk.

Yenilenmiş alınmaz. Parçalar yan sanayi oluyor. Şunun da bilgisini vereyim 12 Pro, düz 13'ten birçok yönden iyi cihaz istersen kıyaslarım iki cihazı artı eksi olarak. 2. el 12 Pro bakın derim. Ayrıca 5 daha koyup 2. el 13 Pro baksanız çok iyi olur.
Diğer seçenek ben ekleyeyim, yurt dışı sıfır 15 Pro'ya da 15 Pro Max almanızı öneririm. Yurt dışı olayı her zaman mantıklı. İstersen kullanım şeklini ve kafandaki soru işaretlerini de gideririm. Bir düşünün derim yurt dışını. Ayrıca sevdiğin 12 Pro'nun mavisi 15 Pro'da da var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı