35 bin TL'ye laptop önerisi

Eski seri kadar sorun olmasa da yasayanlar var. Videodaki kisi 8000 serisi islemci ile yasamis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim önerdiğim 7000 serisi dediğim gibi hocam 8bd4 ve 8bd5'lerde böyle bir problem yaşayanı daha görmedim ama yenilerde var doğrudur.

Victus 15 o kardesim. Victus 16 diyorum ben.

Victus 15 tamamı ile rezalet zaten ekran kartı TDP değeri 75'i geçmeyen bir cihaz o 16'lar dada hala watt limiti devam ediyor ama hala termal kısmaya giden bir cihaz.

Bence en alınabilecek modeller konuda ki A15 ve Victus 16 ben A15 tercih ederdim şahsen LOQ'lar hindulara satılan LOQ'lar ile aynı olduğu için artık güvenmiyorum her yerden patlak verebilir Reddit'e girin zaten sorunu yaşayanların yarısından fazlası hindu YouTube'da da hep videolarını hindular yapıyor.

Tamam kardeşim sen anakart sorunlu cihazlar önerip herkesi mağdur etmeye devam et.

Kim diyor sana watt limiti ne anlatiyosun. 120W onlar.

İşlemciyi kast ediyorum eğer ki ekran kartını kast edecekseniz TDP olarak belirtmeniz lazım 2 cihazdada işlemci limitli Victus 15 de ekran kartları 75 TDP değerine sahip haliyle çok düşük bir değer 2 cihazda bana göre birbirinden limitli ama bütçe dostu olunca mecburen bazen öneriyorum.

Acer Nitro 16 AN16-41-R72W NH.QKBEY.005 Ryzen 5 7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4050 16" Gaming Laptop - idefix hepsinden daha kalitelidir ama malum R5 7640HS ile denk bir işlemcisi var ve 4050'li.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,713744383.html daha iyi bir ekran kartı aynı işlemci Nitro 16 ile.

HP Victus Gaming 16-s0024nt (7Z590EA) Notebook daha orta yollu ucuz hem 4060 hem de işlemcileri aynı fakat limitli dediğim gibi.

Eğer ki çok kaliteli bir cihaz isterseniz Nitro 16 çok daha iyi olur çünkü WQHD ekran 165 Hz'lik ghosting vs. herhangi bir sorun yaşatmaz 3mslik bir ekran diğerleri 7 veya 13ms in altına düşmez ve 144Hz sizin tercihinize kalmış ama alacak olsam bu 3'ünden birini seçerdim.

İşlemciyi kast ediyorum eğer ki ekran kartını kast edecekseniz TDP olarak belirtmeniz lazım 2 cihazdada işlemci limitli Victus 15 de ekran kartları 75 TDP değerine sahip haliyle çok düşük bir değer 2 cihazda bana göre birbirinden limitli ama bütçe dostu olunca mecburen bazen öneriyorum.
İşlemci 50nin üstünü görmüyor oyunlarda genelde limit düşük değil direkt işlemci öyle geliyor.

İşlemci 50'nin üstünü görmüyor oyunlarda genelde limit düşük değil direkt işlemci öyle geliyor.

Nitro 16 gibi modeller 70-80leri görebiliyor bundan dolayı Victus çok tavsiye etmiyorum çünkü yüksek güç çekmek isteyip limit izin vermezse drop gibi sorunlar yaşanacaktır anakartla bağdaştıranda var dropları ama limitinde etkisi var.

Excalibur da 39kya 4050 32 GB RAM 1TB SSD 165Hz i5 13420H alınır mı?

Uzak durmanızı tavsiye ederim hem de şiddetle anakartsal problemler, ısınma sorunları vs. asla yanaşmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı