35 bin TL'ye sistem önerisi

Hocam bu BF1 de işlemci yönünden bana sıkıntı yaratır mı full ayarlarda yüksek FPS verir mi?
Verir ama bunu alma, ayni paraya ddr5 sistem atti sana arkadas. Bu ddr4.

ORHUN KAYAALP-THUNDER / AMD Ryzen 5 7600X / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM hocam eğerki 38 k çıkarabilirseniz monitör olarakta bunu alabilirsiniz GamePower 24'' Bull T10 Flat IPS 180Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com

Bunu bulabildim hocam.

Hocam yanlış anlamazsan senin attığın sistemden daha iyi benim attığım daha F/P 7600X var + olarask 1 TB SSD.

ORHUN KAYAALP-THUNDER / AMD Ryzen 5 7600X / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM hocam eğer ki 38 k çıkarabilirseniz monitör olarak da bunu alabilirsiniz GamePower 24'' Bull T10 Flat IPS 180Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com

Hocam yanlış anlamazsan senin attığın sistemden daha iyi benim attığım daha F/P 7600X var + olarask 1 TB SSD.

Bunu attım hocam ilk sonra arkadaş daha düşük arayınca onu attım attığınız. Monitör kötü bir monitör. Attığım 7800XTLI sistemi alması en doğrusu olur. Beğenmememin sebebi monitördü.

Bunu attım hocam ilk sonra arkadaş daha düşük arayınca onu attım attığınız. Monitör kötü bir monitör. Attığım 7800XTLI sistemi alması en doğrusu olur. Beğenmememin sebebi monitördü.

Hocam DDR4 ama 7800XTLI sistem ileride Ryzen 5 5600 ile darboğaz yapabilir.

Bende mesela Ryzen 5 5600 ile ikince el RTX 3080 almayı düşüyordum ama sonradan baktım sistemlerde zaman geçtikçe işlemci eskidiği için bitiyor ömrü.

He okey bu alınır ama 2 k monitör ile almasını tercih ederim arkadaşın bütcesine bağlı tabide.

İşlemci 7500F dengi, bu sistemde olabilir.
Fiyatı çok ucuz, 4060 Ti dengi, üstüne DDR5.
Bütçe fazla kullanılmak istenmiyorsa bu alınabilir, ancak oradan kulaklık falan seçmesini önermiyorum.

Hocam Intel düzeltti diye biliyorum işlemci olayını düşük performans veriyordu eskiden şimdi düzeltildi kulaklık mouse klavye zaten İtopya tarzı sitelerden nadir alınabilir oda çok iyi indirim veriyorlar ise.

Bu paylaştığınız sistemlere Gaming.Gen.TR ortalam 4 bin TL daha dün zam yaptı...
Fiyat performans dengesi bozuldu, 1 ay önce açtığım konuda bunların detaylı fiyatlarını paylaşmıştım bakabilirsiniz
Bende 35 civarı sistem bakıyorum F/P dengesinde henüz yok maalesef.

Pc hocasının paylaştığı b580li sisteme özelleştirme önerir misiniz? Lol fifa24 oyunlarını rahatlıkla oynar mıyım? Büyük ihtimal bu oyunlar dışı oynamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı