35 şınav iyi mi?

Bu işler basamak basamak ilerler. Bugün 35 çekersiniz, yarın 40 çekersiniz böyle böyle gider. Sadece şınavla bir yere ulaşamazsınız fakat yine de gelecekte spor salonuna vesaire giderseniz, başlangıç yerine orta seviyeden başlarsınız.

Bu işler basamak basamak ilerler. Bugün 35 çekersiniz, yarın 40 çekersiniz böyle böyle gider. Sadece şınavla bir yere ulaşamazsınız fakat yine de gelecekte spor salonuna vesaire giderseniz, başlangıç yerine orta seviyeden başlarsınız.
Fitness salonuna gideceğim ancak yaşımdan dolayı almazlar diye düşünüyorum 😄

Şınav neden kas oranı artırmıyor? Nede olsa triceps çalıştırıyor, göğüs çalıştırıyor, omuz çalıştırıyor. Bu kasları es geçmek neden bu kadar kolay?
En son ölçtüğüm zaman 53 kiloydum. Düzelt demeyi unutmuşum.

15-20 şınav çekerek 6 ayda göğüs bölgemi şekle sokmuştum fakat aramızdaki fark ben 95 kiloydum, sende pek işe yarayacağını sanmam boyuna orantılı kilo alman lazım.

Sence şınavla o belirttiğin bölgeler güçlenseydi fitness ve spor salonları neden açılırdı veya ben neden yıllardır spora gidiyorum? Kolay olma sebebi tek bir hareket ile spor yapılmaz ve gelişim göstermez. Gözünüzde büyütmeyin bunları.
Hocam sıfırdan başlatan birinin göğüs, kol gibi bölgelerini güçlendirir fakat fakat kaslarını pek fazla büyütmez. Göğüs kasını hatta güzel bir şekle sokuyor genelde şınav çekmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı