- Makaleler
- 2
Hocam K55'in fiyatı 2 katına çıkmış. Bana sorarsanız bence alınmaz. Fakat siz bilirsiniz. Fiyatı yüksek geldi.K55 Alabilirim 420 liraya QP de gördüm.
Hocam K55'in fiyatı 2 katına çıkmış. Bana sorarsanız bence alınmaz. Fakat siz bilirsiniz. Fiyatı yüksek geldi.K55 Alabilirim 420 liraya QP de gördüm.
K55 daha iyi gibi geldi dolar olmuş 7.40 fiyatın fırlaması normal bir alınca en az 5 6 yıl kullanıcam zaten aradığım herşey var o klavyede tasarımı güzel corsair olması bir artı bilek desteği var mekanik klavye istemiyorum zaten.Hocam K55'in fiyatı 2 katına çıkmış. Bana sorarsanız bence alınmaz. Fakat siz bilirsiniz. Fiyatı yüksek geldi.
Hocam K55 yerine G213 öneririm daha fazla özelliği var tabii ki sizin kararınız ama 420 lira bence o klavyeye vermek saçmalık olur. G213 hem daha fonksiyonlu hem daha ucuz.K55 daha iyi gibi geldi dolar olmuş 7.40 fiyatın fırlaması normal bir alınca en az 5 6 yıl kullanıcam zaten aradığım herşey var o klavyede tasarımı güzel corsair olması bir artı bilek desteği var mekanik klavye istemiyorum zaten.
Karşılaştırmalarda K55 daha iyi görünüyor 50 lira fark var sadece 402 TL den buldum sipariş ettim K55 billek desteği var g213 de yok makroda yok K55 daha çok özelliği var konu kilitlenebilir.Hocam K55 yerine G213 öneririm daha fazla özelliği var tabii ki sizin kararınız ama 420 lira bence o klavyeye vermek saçmalık olur. G213 hem daha fonksiyonlu hem daha ucuz.
Hayırlı olsun o zaman inşallah sizi uzun yıllar götürür.Karşılaştırmalarda K55 daha iyi görünüyor 50 lira fark var sadece 402 TL den buluo sipariş ettim konu kilitlenebilir.
Hayırlı olsun o zaman inşallah sizi uzun yıllar götürür.
Trust hakkında hiç iyi şeyler duymadım ömrü çok kısa oluyor mouselarında klavyelerinde.
Hocam dikkat edin kazıklamasınlar sizi.Hocam kusura bakmayın dün yanlış olmuş galiba şu anda Hepsiburada'da HyperX alloy Core RGB.
Klavye şu anda 423 TL'den 290 TL'ye düştü %34 indirimli kaçırmadan alın derim.
HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU Fiyatı
HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam dikkat edin kazıklamasınlar sizi.3 sitede şu an aynı fiyatta o klavye.
Hocam diğer 290 liralık yerler de Teknosa ile N11.Hepsiburada'dan bakıyorum ben önerdim sadece. Yani pek bilinmeyen bir sitede değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.