350-400 TL klavye önerisi

Hocam K55'in fiyatı 2 katına çıkmış. Bana sorarsanız bence alınmaz. Fakat siz bilirsiniz. Fiyatı yüksek geldi.
K55 daha iyi gibi geldi dolar olmuş 7.40 fiyatın fırlaması normal bir alınca en az 5 6 yıl kullanıcam zaten aradığım herşey var o klavyede tasarımı güzel corsair olması bir artı bilek desteği var mekanik klavye istemiyorum zaten.

K55 daha iyi gibi geldi dolar olmuş 7.40 fiyatın fırlaması normal bir alınca en az 5 6 yıl kullanıcam zaten aradığım herşey var o klavyede tasarımı güzel corsair olması bir artı bilek desteği var mekanik klavye istemiyorum zaten.
Hocam K55 yerine G213 öneririm daha fazla özelliği var tabii ki sizin kararınız ama 420 lira bence o klavyeye vermek saçmalık olur. G213 hem daha fonksiyonlu hem daha ucuz.

Hocam K55 yerine G213 öneririm daha fazla özelliği var tabii ki sizin kararınız ama 420 lira bence o klavyeye vermek saçmalık olur. G213 hem daha fonksiyonlu hem daha ucuz.
Karşılaştırmalarda K55 daha iyi görünüyor 50 lira fark var sadece 402 TL den buldum sipariş ettim K55 billek desteği var g213 de yok makroda yok K55 daha çok özelliği var konu kilitlenebilir.

Hayırlı olsun o zaman inşallah sizi uzun yıllar götürür.

Forumda kullanan 2 3 kişi cevap verdi herkes çok memnun ve 3 4 yıldır sorunsuz kullandıklarını söylüyorlar şimdiki klavyem Logitech G103 ve tuşlar sertleşti ve kullanımı zorlaştığı için alıyorum Logitech biraz güvenimi sarstığı için Corsair'e yöneldim herkes çok memnunum deyince bir de içime sindi.

Trust hakkında hiç iyi şeyler duymadım ömrü çok kısa oluyor mouselarında klavyelerinde.

Hocam kusura bakmayın dün yanlış olmuş galiba şu anda Hepsiburada'da HyperX alloy Core RGB.
Klavye şu anda 423 TL'den 290 TL'ye düştü %34 indirimli kaçırmadan alın derim.

Bence bunu alabilirsiniz kesinlikle memnun kalırsınız en kaliteli ekipmanları yapan bir marka öneririm

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın dün yanlış olmuş galiba şu anda Hepsiburada'da HyperX alloy Core RGB.
Klavye şu anda 423 TL'den 290 TL'ye düştü %34 indirimli kaçırmadan alın derim.
Hocam dikkat edin kazıklamasınlar sizi. :) 3 sitede şuan aynı fiyatta o klavye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı