Nicksizsahis
Hectopat
Max bütçem 250-300 TL'dir. Aradığım özellikler RGB olması, kırmızı Switch olması, mekanik olması, fabrika çıkışlı Türkçe karakterli ve büyük harflerle olması.
TRUST 22983 GXT890 CADA RGB MEKANIK OYUN KLAVYE-TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TRUST 22983 GXT890 CADA RGB MEKANIK OYUN KLAVYE-TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Türkçe karakterli değil ama bu bütçe aralığındaki en iyi mekanik klavyelerden.
Tarifine uyan sadece bu var bildiğim.
TRUST 22983 GXT890 CADA RGB MEKANIK OYUN KLAVYE-TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TRUST 22983 GXT890 CADA RGB MEKANIK OYUN KLAVYE-TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Türkçe Q yazıyor İngilizce değil.
Ne kusuru estağfurullah. Compact klavye de olabilir yerden dolayı bu tarz klavye düşünmekteyim. Lakin hepsi bir arada bulamadım. Gamepower warlock compact red var türkçe değil. Rampage kb-r17 var büyük harfli değil. Everest gx6 var desem oda aynı. Gx6 acaba 2-3 tuştan fazlasını destekliyor mu?Dikkat etmedim kusura bakmayın. Ben incelemelerde gördüğüm kadarıyla söyledim bunu.
Düzelttim.
Hocam söylediğiniz markalardan uzak durun. Bu fiyat aralığında kaliteli, compact mekanik klavye bulmak zor. Trust Cada ya da Bloody B640 tercih edebilirsiniz.Ne kusuru estağfurullah. Compact klavye de olabilir yerden dolayı bu tarz klavye düşünmekteyim. Lakin hepsi bir arada bulamadım. Gamepower warlock compact red var türkçe değil. Rampage kb-r17 var büyük harfli değil. Everest gx6 var desem oda aynı. Gx6 acaba 2-3 tuştan fazlasını destekliyor mu?
Trust nasıl markadır ilk defa duydumHocam söylediğiniz markalardan uzak durun. Bu fiyat aralığında kaliteli, compact mekanik klavye bulmak zor. Trust Cada ya da Bloody B640 tercih edebilirsiniz.
Satın al: Philips Momentum Kablolu mekanik oyun klavyesi SPK8614/00 Kablolu mekanik oyun klavyesi
ben beğendim ama red switch değil
incelemesi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.