350 TL'ye Sisteme Ne Eklenebilir?

Makaleler
4
Şu an 2200G ve RX570'li bir sistem kullanıyorum, bu sistemde tek kanal 8 GB RAM var, bu 350TL'nin üstünde 15-20TL daha ekleyip aynı RAM'den bir tane daha mı alayım, klavye mi alayım, yoksa mouse mu alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde idarelik ekipman varsa, RAM alın derim. Aslında size kalmış.

RAM almanı öneririm tabii ama CS:GO gibi çok RAM yemeyen ama ekipman isteyen oyun oynuyorsanız. fare almanı öneririm. Klavye her türlü idare ediyor. Daha sonra zevkinize göre güzel şık bir mekanik klavye alırsınız.
Ayrıca bütçeyi düşürecek bir önerim olacak 8 + 4 GB RAM almayı da düşünebilirsiniz. Forumlarda konuları var. Kalan paraya biraz bir şey ekleyip ekipman alırsınız.
Şıklarda SSD yok diye önermedim ama eğer SSD yoksa benim için konu tartışmaya açık bile değil

Tabii ki RAM veya SSD gibi gözle görülebilir fark yaratacak ürünler al. Diğerleri zevke kayıyor.
Oynadığın oyunlar için 8 GB RAM idare ediyorsa direkt SSD al.
8 GB RAM kullanım amacınıza hizmet edebiliyorsa ve SSD'niz yok ise SSD almanızı öneririm. 500GB SSD'ler 400TL'den uyguna alınabiliyor artık.
RAM almanı öneririm tabii ama CS:GO gibi çok RAM yemeyen ama ekipman isteyen oyun oynuyorsanız. fare almanı öneririm. Klavye her türlü idare ediyor. Daha sonra zevkinize göre güzel şık bir mekanik klavye alırsınız.
Ayrıca bütçeyi düşürecek bir önerim olacak 8 + 4 GB RAM almayı da düşünebilirsiniz. Forumlarda konuları var. Kalan paraya biraz bir şey ekleyip ekipman alırsınız.
Şıklarda SSD yok diye önermedim ama eğer SSD yoksa benim için konu tartışmaya açık bile değil
SSD Var 120GB
Genelde Metro Exodus, Witcher 3, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Tabi bunların yanında CS:GO vb. oyunlar da var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı