3500-3600 TL sistem toplama

@Burak KKarahan Adata SU6XX SSD'ler sorunlu. SSD'yi Kingston A400 ve ya Hyperx Fury 3D ile değiştir. Anakart eğer işlemciye OC yapmayacaksan aynı kalsın ama OC yaparım dersen Gigabyte B450 S2H yükselt ve mümkünse RAM'i 16 GB yap. 8 GB RAM yetmiyor artık.

@Burak KKarahan Adata SU6XX SSD'ler sorunlu. SSD'yi Kingston A400 ve ya Hyperx Fury 3D ile değiştir. Anakart eğer işlemciye OC yapmayacaksan aynı kalsın ama OC yaparım dersen Gigabyte B450 S2H yükselt ve mümkünse RAM'i 16 GB yap. 8 GB RAM yetmiyor artık.
Kankam cevabın için sağolasın. Fakat hangi pc için dedin? Dediklerini de yapamam fiyatı geçiyor

Kronik arızalı SSD. Ne idüğü belirsiz bir güç kaynağı ve kasa. Upgrade ve overclock yapmanı tamamen engelleyecek bir anakart. Bilmem başka sebebe gerek var mı? Neyse sen bilenlerden yardım almaya devam et.

İyi forumlar...
Sagolasin dostum cevabin icinde ben hazir sistem diyorum bulduklarimi buraya atiyorum bunu alsam nasil olur diye? Bildigin hazir sistem varsa at bakalim?

@Burak KKarahan E1,5 sistem için güç kaynağını SilverStone 500W(Değiştirme yerinde en üstte zaten görürsün) ile değiştir. RAM'i 2x8 olarak değiştir. SSD Kingston A400 480 GB ile değiştir. Fiyatı 3700 TL oluyor biraz aşıyor ama olsun 100 TL için sistemden kısma.

He bak yeni gördüm eğer bütçeyi aşamam dersen ekran kartını Sapphire RX 570 4 GB'ye düşür. 3500 TL civarı olur ki performans farkı da çok olmaz zaten.

3463 TL oluyormuş. İstersen bu şekilde ekran kartını RX 570'e düşürüp anakartı B450'ye yükseltedebilirsin. Senin tercihine kalmış.

@Burak KKarahan E1,5 sistem için güç kaynağını SilverStone 500W(Değiştirme yerinde en üstte zaten görürsün) ile değiştir. RAM'i 2x8 olarak değiştir. SSD Kingston A400 480 GB ile değiştir. Fiyatı 3700 TL oluyor biraz aşıyor ama olsun 100 TL için sistemden kısma.

He bak yeni gördüm eğer bütçeyi aşamam dersen ekran kartını Sapphire RX 570 4 GB'ye düşür. 3500 TL civarı olur ki performans farkı da çok olmaz zaten.

3463 TL oluyormuş. İstersen bu şekilde ekran kartını RX 570'e düşürüp anakartı B450'ye yükseltedebilirsin. Senin tercihine kalmış.
Cevabın için sağolasın dostum fakat yukarıdaki eleman beni caydırdı o sistemi almaya başka siteden varsa bildiğin pcler yolla gelsin bakayım

@Burak KKarahan dediğim değiştirmeleri yaparsan caymalık bir durum yok. SSD arızalı demiş evet haklı arızalı zaten onun için sana SSD değiştirdim. Güç kaynağı kötü demiş evet yine haklı ve sana SilverStone ile değiştir diyorum. Anakartın OC'ye izin vermediği söylemiş ve evet yine haklı ve ben sana OC yapacaksan anakartı B450'ye yükselt diyorum. Farklı sitelerden de alsan emin ol 4-4'lük hazır sistem çok azdır belki hiç yoktur. Yani sana yenisini de bulsam onda da değiştirmen gereken parçalar olacaktır çünkü hazır sistemlerin amacı stok eritmektir genelde. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı