3500-4000 TL hazır sistem önerisi

Herkese iyi forumlar 3500-4000 ₺ bandında hazır sisten önerilerinizi bekliyorum.

Bu ürün iş görür mü?

İyi gibi ama 240GB bir SSD yerine bütçen yeterliyse 480GB bir SSD alabilirsin. RAM olarak da 8 GB daha ekleyebilirsin tabii.

Hata yaparsınız diye düşünüyorum.

3500-4000 Tl izoly,dragos,turbo gibi markalardan uzak durmanızı tavsiye ederim fakat sizin görüşünüz önemli burda araştırma yapınız ve hazır sistemler önermiyorum 2020 yılında toplanmış bilgisiyarlar ön plana çıkarılır hazır sistemler tavsiye etmiyorum. Donanım Arşivi,PC-Hocası, Teknobiyotik bu işi güzel yapanlardır.

İyi gibi ama 240GB bir SSD yerine bütçen yeterliyse 480GB bir SSD alabilirsin. RAM olarak da 8 GB daha ekleyebilirsin tabii.
İyi olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz? Lütfen bir araştırma yapınız bakalım toplama mı yoksa hazır mı yenecek bir de şöyle bir araştırma yapınız

İzoly,Dragos,Turbo markalı vb ürünler iyi midir?

İyi olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz? Lütfen bir araştırma yapınız bakalım toplama mı yoksa hazır mı yenecek bir de şöyle bir araştırma yapınız.

İzoly, dragos, Turbo markalı vb ürünler iyi midir?

PSU'ya fazla dikkat etmedim. :)
İyi olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz? Lütfen bir araştırma yapınız bakalım toplama mı yoksa hazır mı yenecek bir de şöyle bir araştırma yapınız.

İzoly, dragos, Turbo markalı vb ürünler iyi midir?

Aslında ben de yeni bir PC toplamayı düşünüyorum da sizce bu sistem hem arkadaş için ve hem benim için iyi bir sistem midir?

.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı