3500-4000 TL'ye Sistem Önerisi

Monitör önerisi olan ya da şöyle yapsan daha iyi olur diyen arkadaşları bekliyorum 2 kişiyle tüm olayları tartışıyoruz biraz yardımcı olun arkadaşlar :/

Bunu al direk.

@Hakan Turan Teşekkürler değerli yorumun için bir öneri olmasada en azından benim kafamda ki pc nin yerini sağlamlaştırdın

Msı'nın kullandığı bileşenler askeri sınıf üst seviye kalite, aynı kalitedeki Asus bir anakartı 800 TL gibi bir fiyata alabilirsin.
Bir de araştır dünya O.C rekorları çoğunlukla Msı anakartlar da kırılıyor.

Araştırdığım kadarıyla GIGABYTE tam bir overclock makinası gerek soğutması gerek mosfetleriyle MSI'dan daha kaliteli olduğunu okudum o yüzden öyle bir tercih yaptım @Silinen üye

Önemli değil. Zaten o kadar iyi ve uyumlu olmuş ki diyecek bir şey bulamadım.
Keşke senin gibi gören arkadaşlarda bir şeyler yazsa iyi ya da kötü

GİGBABYTE bana kalırsa o kadar da iyi değil. Hayırlı Olsun.

Gigabyte hem yazılımsal, hem de donanımsal olarak en uzun ömürlü marka diyebilirim. O.C. konusunda daha iyi bir marka yok. Ama MSİ' ın son nesil anakartlarını geçemiyor elbette. Bana göre ekran artı hangi marka alınacaksa anakartta o marka alınmalı. Başka marka alsanız fark etmez ancak tam verim alabilirsiniz. Ben MSİ Gaming 3/5 ve MSİ marka bir ekran kartı alınmasını isterdim. Fakat Gigabyte daha uygun fiyatlı ve neredeyse hiçbir eksiği yok. Bütçe MSİ' a yeterse MSİ alınmalı, eğer fazla para verilemiyorsa Gigabyte alınmalı. Ama sakın daha da ucuz alayım derken Sapphire ekran kartı almayın. Çok sorunlu ve kalitesiz bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…