3500-4000 TL'ye Sistem Önerisi

Monitör önerisi olan ya da şöyle yapsan daha iyi olur diyen arkadaşları bekliyorum 2 kişiyle tüm olayları tartışıyoruz biraz yardımcı olun arkadaşlar :/

Birde bir sorum daha var şirketin gemisi yurtdışına çıkıyor bilgisayarı yurtdışından alabileceğim bir yer var mı? Ayrıca diyelim ki aldık bilgisayarı yurtdışından gemiyle gelecek ( kasa içinde toplanmış halde olursa ) gümrükte herhangi bir problem çıkar mı ?

++

Anakart : Gigabyte Z97X-Gaming 5/DDR3 1600MHz S+V+GL+16X
İşlemci : Intel Core i7 4790K 4.0GHz 1150Pin 8MB HD4600 Box
RAM : Kingston 8GB HyperX Savage (4x2)
SSD : Samsung 120GB 850 Evo 2.5" 540/520MB MZ-75E120BW
Güç kaynağı : High Power Element 750W Smart 80+Mavi Ld Güç Kaynağı
HDD : 1 TB WD 3.5" WD10EZEX Caviar Blue 7200Rpm 64MB
İşlemci soğutucu : Cooler Master RR-212E-16PK-R1 Amd + İntel Hyper 212 EVO Cpu Fan
Ekran kartı : GIGABYTE GV-R939G1-GAM-8GD 8GB R9 390 GDDR5 512B GAMING
Kasa : Corsair Carbide 300R Mid Tower Kasa

4200TL fiyat verdi alacağım yer sizce eksik-gedik var mı ?

Bunu al direk. :D

Msı'nın kullandığı bileşenler askeri sınıf üst seviye kalite, aynı kalitedeki Asus bir anakartı 800 TL gibi bir fiyata alabilirsin.
Bir de araştır dünya O.C rekorları çoğunlukla Msı anakartlar da kırılıyor.

Araştırdığım kadarıyla GIGABYTE tam bir overclock makinası gerek soğutması gerek mosfetleriyle MSI'dan daha kaliteli olduğunu okudum o yüzden öyle bir tercih yaptım @Silinen üye

Önemli değil. Zaten o kadar iyi ve uyumlu olmuş ki diyecek bir şey bulamadım. :)
Keşke senin gibi gören arkadaşlarda bir şeyler yazsa iyi ya da kötü :D

Gigabyte hem yazılımsal, hem de donanımsal olarak en uzun ömürlü marka diyebilirim. O.C. konusunda daha iyi bir marka yok. Ama MSİ' ın son nesil anakartlarını geçemiyor elbette. Bana göre ekran artı hangi marka alınacaksa anakartta o marka alınmalı. Başka marka alsanız fark etmez ancak tam verim alabilirsiniz. Ben MSİ Gaming 3/5 ve MSİ marka bir ekran kartı alınmasını isterdim. Fakat Gigabyte daha uygun fiyatlı ve neredeyse hiçbir eksiği yok. Bütçe MSİ' a yeterse MSİ alınmalı, eğer fazla para verilemiyorsa Gigabyte alınmalı. Ama sakın daha da ucuz alayım derken Sapphire ekran kartı almayın. Çok sorunlu ve kalitesiz bir kart.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı