3500-4500 TL İnce Laptop Önerisi

cansrsk

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2018
Mesajlar
110
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar Technopat takipçileri.
Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum malum ülkemizdeki fiyatlar ne yazık ki gereğinden fazla olunca insan bütçesinden ister istemez kısabiliyor. Ufak bir sorum var ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yeni bir bilgisayar alacağım uzun süredir oyuncu bilgisayarlarını araştırıyorum aslında önceliğim oyun oynamak değilde oyun yapmak yani Unity kullanıp oyun yapmak, 3D modelleme yapmak gibi işlerle uğraşıyorum fakat benim bilgisayarım yetersiz olduğu için ne yazık ki yaptığım işten soğumamak için projelerimi tamamen yeni bilgisayara saklamak istiyorum.
Hepinizin bildiği üzere yeni dizüstü bilgisayarlar ne yazık ki fazlasıyla kalın ve ağır. Dizüstü bilgisayarın asıl amacı zaten taşımak ama işte çoğu firma taşımak derken sanırım odamızdan balkona taşımak anlıyor :D Ben sürekli gezen biriyim akrabalarda kalırım tatile falan giderim bilgisayardan uzak kalmamak mümkün değil zaten bu durumda ki benim bilgisayarım ne yazık ki fazlasıyla ağır. İşte uzun lafın kısası ince hafif ve bir o kadar fazla performans alabileceğim sistem arıyorum.
Böyle bir sistem buldum fakat GTX1050 benim işime yeter mi yetmez mi emin olamadığım için bu bilgisayarı da paylaşmak istedim. Araştırdığım sistemlerin arasında Asus ROG GL553VE-DM233T bu sistemde mevcut fakat fiyatı bayağı tuzlu. Fiyat konusuna değinmişken 3500-4000 TL zorunlu değil 4500 de olabilir. Ne kadar uygun o kadar iyi benim için :D Olmadı en son çarem Macbook Pro almak olacak fakat o da nereye kadar götürür o kadar ağır işlerde tartışılır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani pek ince bulamayız. İnce bulursak soğutmadan ödün vermiş olursunuz. Linkini verdiğiniz sistem güzel ancak soğutması pek iyi olmayabilir bunu da göz önünde bulundurun.
 
Her öneriye açığım en azından kendim değerlendiririm incelemelerine falan bakarım ve ona göre bir sonuca ulaşırım. Bu arada bir sistem daha buldum Asus N580VD-DM058T
Fiyatı çok yüksek ancak 4 GB GTX 1050 işinizi görecektir. Soğutması da HP'den bi' tık daha iyi olur.
 
SSD Olması önemli sistem her ne kadar iyi olsada. Performans açısından SSD;
Bilgisayar açılış hızına, Oyunların loading ekranlarına, Setup'tan oyun yüklerkenki hıza 20 veya 30 kat daha hızlı bir hale gelir
Sana önerim şu Laptop:
Dell Inspiron 7567
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı