3500-4500 TL arası laptop önerisi

xarresa

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2019
Mesajlar
113
4500TL'ye kadar bütçem var orta düzeylerde oyun oynayabileceğim ayrıca günlük işlerimi halledebileceğim bir laptop arıyorum. Tercihen Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartı yardımcı olursanız çok sevinirim piyasa çok fazla laptop var kararsız kaldım.
 
Aynı durumdayım, bu fiyatlarda bir laptop arıyorum. Yorumu böyle bırakayım konu da düşmemiş olsun ben de gelen yorumları okuyayım :) Bu günlerde araştırma yapacağım verebileceğim tavsiyeleri de konuya yazarım.
 

Bunun önerebilirm. Ram' i idare eder ekstra Ram eklerseniz daha güzel olur.
Fakat söylemeliyim ki uzun bir süre laptop kullanan birisi olarak sürekli taşımayacaksanız kesinlikle laptop önermem. 1 buçuk 2 yıla kalmaz ciddi şekilde performans düşüşü oluyor. Sonra termal macun yeniliyosunuz bakım yapıtıryorsunuz bi süre daha idare ediyor sonuç yine aynı. Kendimden ve arkadaşımdan biliyorum. Gta 5 i eskiden orta ayarlarda oynayan arkadaşım şuanda en düşük ayarlarda kasmadan oynayamıyor. Oyunlar benim için sıkıntı değil diyorsanız sıkıntı yok :).
Keyfili Alışverşiler.
 
Ama bütçenizi biraz daha zorlayıp bunları inceleyip almananızı tavsiye ederim:
Hocam bu Monster Notebookları hiç önermem aşırı ve gereksiz yere pahalı , kazık diyebilirz. Benim önerdiğim Laptopları incelemeni tavsiye ederim.
Not: Monster almanı kesinlikle önermem.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı