3500₺ altı ikinci el telefon önerisi

serdar611

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2016
Mesajlar
272
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hayatım boyunca iPhone kullandım artık Android’e geçme kararı aldım. Şartlarımı maddeler halinde yazıyorum, telefonu ikinci el almayı düşünüyorum. Oyun kesinlikle oynanmayacaktır. Bütçe esneyebilir.

- Yüksek çözünürlüklü ve büyük ekran (5.5” veya daha büyük)

-Kamera performansı ( iPhone kamerası kadar olmasa da gerçekçi tonlar veren bir kamera tercihimdir)

-Hızlı işlemci(Donma kasma yaşatmayacak)

-Uzun giden batarya(1 gün ve üstü)

Arkadaşlar öncüllerim bunlar. Hafızayı yazmadım, microSD kart ile halledebileceğimi düşünüyorum. Huawei Google ile yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgi sahibi değilim eğer sorun olmayacaksa olabilir. Onun haricinde Xiaomi markasına karşı önyargılarım var ancak iyi bir seçenek olursa düşünmeden geçmem. Aklımda birkaç model var örneğin: Galaxy S8+, Xperia XZ PREMIUM gibi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata ve isteklerine objektif bakacak olursam bu fiyata böyle bir telefon bulursan bana da haber verirsen iyi olur 😅. Şaka bir yana gerçekten bu fiyata zor öyle bir 2.el.
 
Xiaomi ile bu forumda bir tek ben sıkıntı yaşamadım herhalde. Herkes önyargılı yaklaşıyor. Ben de öyle yaklaşıyordum fakat aldıktan sonra iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Amiral gemisi arıyorsunuz sanırım. Amiral gemisi arıyorsanız sıfır Meizu 16th 128 GB alın derim. Ya da Mi9T Pro.
 
Son düzenleme:
Huawei yeni çıkaracağı modellerde Google dair bir şey olmayacak söylentisi var. Ben Xiaomi almanızı tavsiye ederim Huawei de öneririm ama android 10 güncellemesi alacak telefonları.
 
Xiaomi Mi 9 bakabilirsin. Hem kamera açısından neredeyse XS Max kadar gelişmiş. İşlemci olarak ta üzmez. Ekranı FHD+, Kamerası 48MP, İşlemcisi Snapdragon 855 sadece bataryası biraz düşük kalıyor. (3300mAh)

 

Yeni konular

Geri
Yukarı