3500₺ altı ikinci el telefon önerisi

Arkadaşlar hayatım boyunca iPhone kullandım artık Android’e geçme kararı aldım. Şartlarımı maddeler halinde yazıyorum, telefonu ikinci el almayı düşünüyorum. Oyun kesinlikle oynanmayacaktır. Bütçe esneyebilir.

- Yüksek çözünürlüklü ve büyük ekran (5.5” veya daha büyük)

-Kamera performansı ( iPhone kamerası kadar olmasa da gerçekçi tonlar veren bir kamera tercihimdir)

-Hızlı işlemci(Donma kasma yaşatmayacak)

-Uzun giden batarya(1 gün ve üstü)

Arkadaşlar öncüllerim bunlar. Hafızayı yazmadım, microSD kart ile halledebileceğimi düşünüyorum. Huawei Google ile yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgi sahibi değilim eğer sorun olmayacaksa olabilir. Onun haricinde Xiaomi markasına karşı önyargılarım var ancak iyi bir seçenek olursa düşünmeden geçmem. Aklımda birkaç model var örneğin: Galaxy S8+, Xperia XZ PREMIUM gibi
Hocam hangi iPhone modelini kullanıyordun? Beğenmediğin yönler nedir? Ben de Android'den sıkıldım ve Apple ekosistemine geçmeyi düşünüyorum.
 
3500 TL'ye ikinci el S9+ veya S10e alabilirsin. Bütçeni zorlayabilirsen sıfır S10e 4000 TL'ye bulunabiliyor. Onun dışında sıfır kayıtlı Xiaomi Mi9T Pro öneririm. Yakında bende almayı düşünüyorum.
 
O bütçede mesela pil olarak iyi olmasada LG G7 fiyatına göre en iyi telefonlardan biri sıfır almak telefon almak daha mantıklı.

 
Forumdan birkaç gün uzak kaldım bu sürede araştırmalar yaptım. Bazı arkadaşlara baya komik gelmiş. S10e de karar kıldım arkadaşlar 3600 dolaylarında bulmak mümkün (tabii ki ekranı ile birlikte)
 
Kullandığım telefon huawei p smart 2019. Şarjı yayın izleme, video izleme vs yapmama rağmen 1 gün yetiyor. Kamerası gayet iyi, işlemcisi kirin 710. (Pubg yi yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyor gayet iyi işlemci). Google ile sıkıntısı olan telefonlar yeni çıkacak olanlar. Piyasada sıfırını 1600-1800 tl ye bulabilirsiniz. Ha illaha ki huawei olmaz diyorsanız Samsung Galaxy M20 öneririm. 5000 mah gibi oldukça yüksek bir bataryaya sahip. Dediğiniz özellikleri de karşılıyor. Piyasada sıfırı 1300 ile 1500 arası değişiyor.
 
Hocam hangi iPhone modelini kullanıyordun? Beğenmediğin yönler nedir? Ben de Android'den sıkıldım ve Apple ekosistemine geçmeyi düşünüyorum.
iPhone 8 plus kullanıcısıydım ondan önce de iPhone 6 kullandım. Açıkcası adamlar harbi iyi telefon yapıyor ama benim zevklerime uymuyor. Örnek verecek olursam adamın “plus” diye nitelendirdiği telefon yanılmıyorsam 5.5” ve daha yüksek istiyorum diyorsanda “Max” diye nitelendirdiği para tuzaklarına girmen gerekiyor ki ben girmedim işte şimdi S10 , S10e ve ya P30 arasındayım. Çok geçmeden de alırım muhtemelen. Hoşçakal iPhone.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı