3500₺ G-Sync destekli monitör tavsiyesi

Makaleler
1
Yer
Moscow Metro
Daha fazla  
Aklımda şu üç model var ayrıca Curved alacağım. 1440P 27" olması önemli. Bütçe en fazla 3500 TL.

ASUS VG27wq - her şeyi harika almak istediğim model bu ama sadece FreeSync destekliyor. Bu modelin aynısının G-Sync destekleyeni var mı diye araştırdım ama bulamadım. VA panel olması da güzel.
ASUS VG27aq - ilk model ile neredeyse aynı. Farkları bu model düz ve G-Sync destekliyor. Ama hem düz hem de çok pahalı ve hiçbir yer de stok yok. IPS panel olması iyi.
ASUS VG27bq - bu monitör de düz ve TN panel. Şu an Laptop'da IPS panle var bundan dolayı TN almak istemiyorum. Artısı hem G-Sync hem FreeSync destekliyor ama düz ve TN panel olması sıkıntı.

En başta ki VG27wq modelini almak istiyorum ama FreeSync sorun çıkarır mı? Laptop olduğu için Display Port yok ve sanırım bundan dolayı G-Sync desteği de alamam. Ekran kartım GTX 1060. 2K için yeterli olmadığını biliyorum ama oyun için almıyorum. Modelleme yapıyorum. Zaten sonra bilgisayarı değiştireceğim. Ve yine NVIDIA kart almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba , ASUS VG27wq model monitörü almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım G-sync denetim masasından aktif edildiğini söylüyor herkes.Eğer böyle ise aralarında en mantıklısı wq modeli bence.

Merhaba, ASUS VG27wq model monitörü almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım G-Sync denetim masasından aktif edildiğini söylüyor herkes. Eğer böyle ise aralarında en mantıklısı WQ modeli bence.

Bende öyle düşünüyorum çünkü harika 165 Hz + 2K + Curved. Ama FreeSync olması sıkıntı oluyor. :( Laptop'ta nasıl açacağımı bilmiyorum veya açmaz isem sıkıntı olup olmayacağını.

Bende öyle düşünüyorum çünkü harika 165 Hz + 2K + Curved. Ama FreeSync olması sıkıntı oluyor. :( Laptop'ta nasıl açacağımı bilmiyorum veya açmaz isem sıkıntı olup olmayacağını.

Monitörü aldım kullanıyorum g-sync denetim masasından açtım kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok monitör çok güzel tavsiye ederim.

Masaüstü i7 8700k gtx1060 6gb ama rtx 2070 almayı düşünüyorum.Vatan Bilgisayar'dan aldım.Ayrıca bu 2. monitörüm.Diğeri Dell 2417DG TN paneldi, gerçekten Va panele geçince farkettim 2 senedir çamur gibi görüntüye bakıyormuşum.

Masaüstü i7 8700K GTX1060 6 GB ama RTX 2070 almayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'dan aldım. Ayrıca bu 2. monitörüm. Diğeri Dell 2417DG TN paneldi, gerçekten VA panele geçince fark ettim 2 senedir çamur gibi görüntüye bakıyormuşum.

Bende IPS kullanıyorum ondan dolayı TN panel almak istemedim. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı