3500 TL 2K Monitör tavsiyesi

Bütçe
3500-4000

Anıl Sezgin

Kilopat
Merhabalar, Monster Abra A7 V12.1.5 model laptopa sahibim. Programcılık öğrencisiyim kendimi yeteri kadar geliştirdiğimi düşünüyorum ve laptopumun ekranı yetmez oldu. 27'' 2k monitör almayı planlıyorum, gündelik oyuncuyum çok fazla oyun oynamam ancak 120Hz ekrana o kadar alıştım ki masaüstünde dahi 60Hz veya 75Hz kullanmak işkence geliyor. GTX1650 ekran kartım var çok fazla oyun oynamadığım için 2k monitör benim programlama için ihtiyacımı görecektir diye düşünüyorum, 3500TL veya civarı bir monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Aklımda iki adet model var buraya bırakıyorum;

Merhabalar, Monster Abra A7 V12.1.5 model laptopa sahibim. Programcılık öğrencisiyim kendimi yeteri kadar geliştirdiğimi düşünüyorum ve laptopumun ekranı yetmez oldu. 27'' 2k monitör almayı planlıyorum, gündelik oyuncuyum çok fazla oyun oynamam ancak 120Hz ekrana o kadar alıştım ki masaüstünde dahi 60Hz veya 75Hz kullanmak işkence geliyor. GTX1650 ekran kartım var çok fazla oyun oynamadığım için 2k monitör benim programlama için ihtiyacımı görecektir diye düşünüyorum, 3500TL veya civarı bir monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Aklımda iki adet model var buraya bırakıyorum;
İlk attığınız İSP vs 1.07 milyar renk sayısı var onu alın.

Hepsine tek atar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı