3500 TL anakart işlemci ve kasa tavsiyesi

Bütçe
4000

Alacağın parçalardan kısarak yeni bir bütçe yaratmak elindekinden de edebilir seni, o yüzden aklına yatan CPU ve PSU'yu aldıktan sonra kalan bütçene göre bir anakart seçersin. TUF serisi anakartlardan memnunum B450 çipsetli versiyonuna sahibim, bugüne kadar bir sıkıntı çıkarmadı. X570' için kafadan 1500-2000TL çıkarman gerekiyor ki 4000TL bütçesi olan birisi için bu çok zor.

https://docs.google.com/spreadsheet...YZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/htmlview#gid=2112472504 bu dokümandan bakarak anakart için karşılaştırma yapabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Tamamdır teşekkür ediyorum.
Alakası yok ARGB girişi bulunun diğer marka anakarlar ile yazılım üzerinden kontrol edebilirsiniz. (ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, and Gigabyte RGB Fusion).



Aldığım parçaları paylaşmak istedim, bütçemi aşırı zorladım kredi kartını da devreye sokarak parçalarımı tamamladım.
Kasa olarak Aerocool Airhawk Duo modelini, PSU olarak FSP Hydro 700W, anakart ve işlemciyi Steam wallet kampanyası olduğu için MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi ve işlemciyi Ryzen 5 3600 almış bulunuyorum. Yaklaşık 300 TL Steam kodu alacağım için anakartı 1300'e gelmiş olarak düşünüyorum. İyi yapmış mıyım sizce? Anakart konusu aceleye geldi İtopya'daki işlemci indirimini kaçırmak istemediğim için aldım.
 
Son düzenleme:
yakışır, güzel denk getirmişsin. PSU ses yapıyormu kalitesi nasıl 1-2 hafta içinde bir yorumunu beklerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…