3500 TL i5 4460 Tabanlı Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Moody
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 3.774
Vatan'dan toplarımda 6600K neden bilmiyorum stoklardan kalkmış.
Benim için sorun deil işlemcisiz topla webdenal'dan işlemciyi eklerim :)

Vatan'dan toplarımda 6600K neden bilmiyorum stoklardan kalkmış.

Buyurun bu sistem hemen hemen aynı performansı verecektir OC etmediğiniz halde.
Eki Görüntüle 112638
Güzel ama ekran kartı olarak benim seçtiğim daha uygun olmazmı ?

Eki Görüntüle 112639 Bütçenin 3500 olduğunu söylemişsin elinde HDD ve monitörün de var sanırım alabileceğin en iyi sistem budur. Skylake istersen bütçeyi 200 TL arttırmalısın.
Ekran kartı o kadar gerek yok AMD R9 390 ekliyip anakart işlemci ve ram'i daha kaliteli yapabilirsin

@Silinen üye Neden gerek yok ? Ram zaten gayet kaliteli CL8 değerinde bir ram. İ5 4460 ile GTX 980 Ti yi besleyenler var GTX980 'i hayli hayli besler.
Bu arada @onurirgen GTX970 OC edebilmek için öncelikle kasananın hava akışının çok iyi olması lazım ve bunun içinde +500 TL lik bir kasa gerekiyor. Ve aynı zamanda OC edilen Ekran kartının ömrü kısalıyor. En mantıklısı GTX 980 almak.

R9 390 ile Gtx970 hemen hemen aynı üstelik 970 OC ile Gtx980 performansına ulaşabiliyor.
Evet seni daha çok yormak istemiyorum işlemcisiz bana son bir sistem toplarmısın sınır 3600 TL olsun :) webdenaldaki işlemciyi alıcam ama vatanda toplarken işlemci var diye düşün :)

@Silinen üye Neden gerek yok ? Ram zaten gayet kaliteli CL8 değerinde bir ram. İ5 4460 ile GTX 980 Ti yi besleyenler var GTX980 'i hayli hayli besler.
Bu arada @onurirgen GTX970 OC edebilmek için öncelikle kasananın hava akışının çok iyi olması lazım ve bunun içinde +500 TL lik bir kasa gerekiyor. Ve aynı zamanda OC edilen Ekran kartının ömrü kısalıyor. En mantıklısı GTX 980 almak.
İşte bende beslemek istemiyorum öyle :) 3600 TL lik bir bütçem var ben oyun bilgisayarı toplamak istiyorum onun için bir sistem lazım :)

Arkadaşlar konuda belirtmeyi unutmuşum özür dilerim oyun bilgisayarı istiyorum ama 3600 TL ye en iyi yapabilceginiz sistemi istiyorum mümkünse ekran kartı ve anakart ve işlemci iyi olsun :) hadi göriyim sizi güveniyorum size :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı