3500 TL i7 6700K sistem toplama

eğer emin olamassan 700 w 80+ al en az bronze sertifikalı ilerde nvdia takarsan slı amd takarsan cf bile yapabilirsin

Bronze sertifikası konusunda haklısınız bende dikkat ediyorum.

SLI ya da CF yapmayı hem düşünmüyorum hemde ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Benim tereddüt ettiğim yüksek model bir ekran kartı alırsam herhangi bir yetersizlik olur mu diye sadece.

Arkadaşlar, seçmiş olduğum işlemci soğutucusu hakkında herhangi bir yorumu olan var mı?
 
hocam en yüksek güç çeken ekran kartları bile 600 yetiyor 650 al gönlün rahat olsun gtx 1080 bile tam yükte max 400 e çıkarıyor toplam klasa gücünü

Eyvallah hocam, içimde şüphe kalmaması için 650-700 Watt arası bakıyorum. Açıkçası masaüstü bilgisayar kullanmayalı çok uzun zaman oldu. En son 2000'de kullanmıştım. :D Yenilik arttıkça detayda baya bir artmış. Kendi kendime istediğim koşullarda sistem toplayabilmek için yaklaşık üç aydır "her gün" forumlarda geziyorum. Güç kaynağının sistem üzerinde ki yeri de baya bir önemli olduğu için, bilmediğim atladığım detaylar olabileceğinden tecrübeli arkadaşlara(sizlere) danışıyorum. Sizlerde yardımlarınızı esirgemediniz sağolun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı