7000 TL i7 6700K Sistem Toplama

PG278Q IPS, S2716DG TN paneldir. IPS panel farkından dolayı zaten fiyat farkı sözkonusu ve IPS tabiki daha iyidir. Şöyle bir karşılaştırma videosu buldum ne derece tarafsızdır bilmiyorum tabi. Asus sağ Dell soldaki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu videoya bakmıştım. Tabi bende isterim İPS panel olmasını fakat bütçemi artık aşıyor çok yüksek fiyatı var. 2000-2500 arası 2k İPS G-sync ve 144 hz bir monitör bulmak çok zor, daha doğrusu ben hiç görmedim.
 
Benim için Asus veya Dell farketmez görüntüde aksaklıklar olmasın yeter.

Bu arada not olarak Asus PG278Q yurtdışından getirtmek istersem 1550 TL ye geliyor. Fakat garanti konusunda sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.

İkinci not olarak : Asus'un güç tüketimi 90 watt - Dell'in güç tüketimi 47 watt görünüyor. Çok fark yaparmı acaba asus alsam.

Arkadaşlar ilk sayfada belirttiğim sistem acaba boşta ve yük altında iken kaç watt güç tüketir. Özellikle boşta kaç watt tüketir?

Ben outervision.com sitesinden baktım yük altında 300 watt fakat boştayken kaç watt tükettiğini göremedim.
 
Daha öncede söylediğim gibi x99 tabanlı sistemin benim için bir artısı olmayacak video render falan alan birisi değilim. Skylake sistem bana fazlasıyla yetip artar. Bir yandan da kaliteli ve fazla güç tüketimi olmayan parçalar seçmeye çalıştım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı