7000 TL i7 6700K Sistem Toplama

SLI yapmayı düşünmüyorum fakat benim odam biraz basık bir oda olduğundan ve sıcak olduğundan içerisi ferah bir kasa istiyorum. Önerileriniz varsa alabilirim. 780T Beyaz modeli çok hoşuma gitmişti fakat alamadım bir türlü.
 
Yükselteceğim parça kalmadı gibi. Şu an kasasız 6400 e geliyor bilgisayar. Birde Dell S2716DG monitör gelecek. Son olarak kasa kaldı.
 
780T Kasayı 550 tl ye buldum arkadaşlar sıfır olarak.

@wellnortkan Monitör olarak Dell s2716dg 2k 144hz g-sync'li monitörü almayı düşünüyorum.

Sizce Asus PG278Q mu almalıyım yoksa DELL S2716DG mi almalıyım. Fiyat olarak ikisinide ortalama aynı fiyata getirebilirim belki. Asus un Dell den ne üstünlüğü var da bu kadar pahalıdır acaba ?
 
Fark olarak gördüğüm sadece Asus'da 3D var, ama bu benim işime hiç yaramaz. Görüntü olarak çekici fakat oda fazla önemli değil :D Birde ben sade monitör aradığımdan bu Dell monitör tam bana göre gibi.

Tabi Asus ve Dell arasında çok fark olduğunu düşünen arkadaşlar varsa ve bu konuda beni bilgilendirirlerse güzel olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı