3500 TL Kamera Önerisi

Hocam almadan önce çok uzun süre araştırdım zaten yolladığınız konuları okudum yani :) Bir çok eğitime katıldım cihazları deneyimledim. İlk başlarda sizinde kullandığınız Canon 77D almayı düşünüyordum fakat perdeli sistemler benim kullanım amacıma uygun değildi, fiyatını dikkate de alırsak. (Bütçeme uygun ürünler arasından demeye çalışıyorum aslında)

Neyse Olympus ile karşılaştığımda M43 2 crop çarpanlı olması vazgeçirmişti fakat o kadar geçersiz bir ön yargıymış ki OM-D E-M5 Mark II'yi tam 1 gün kullandıktan sonra farkettim.

Fujifilm X-T20 ile OM-D E-M110 Mark III arasında kalmıştım; sonrasında, fiyatından ve direkt olarak sensöründe bulunan "5 axis stabilization" bulunması gibi faktörler Olympus'a doğru itti beni.

Video konusunda bakacak olursak ise Canon'un aynasız ürünlerinden çok daha iyi video performansı bulunuyor makinenin (Benzeri fiyatlı olanlardan) ama Sony diyorsanız diyecek lafım yok her türlü daha iyidir.

Alpha 6300 veya 6000'de dokunmatik ekran olsaydı şuan bir Sony kullanıcı olarak yazıyor olabilirdim.

Dediğim gibi; fotoğraf konusunda hakkını yiyemem, ama video apayrı bir dünya.

Sony'lerde dokunmatik ekran olsaydı ve lensleri biraz daha ucuz olsaydı, emin olun şu an ben de Sony kullanırdım.

(Bu arada Canon, kameralarıyla video çekilmesini istemez. :) Zira kendisi DSLR'ların yanında video kamera da üretmekte. DSLR'ları sağlam video çekerse kendi ayağına sıkmış olur. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı