3500 TL Monitör Önerisi

Bütçe
2500-3500
Şu anda kullandığım monitör Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms Fast IPS monitör ama arkadaş bütçeyi 3500 TL olarak belirlemiş o fiyat bandına Fast IPS imkansız o yüzden normal IPS yerine TN paneli tercih etmeli oynıcağı oyun CS:GO ve Valorant'sa dizi filmde izler ama bütçe +6000 TL ise Fast ve Premium IPS'leri öneririm direkt.

Benim icin monitör önerir misiniz yani bildiginiz bir monitör var midir?
 
Siz en iyisi Lenovo G24-20 alın, ben de bunu kullanıyorum çok güzel bir monitör günlük kullanımda ve rekabetçi oyunlarda üzmez, üstelik IPS panel.

Ölü piksel ve UFO testinin sonuclari nasıl.
 
Önce ben aldım. Sonra benim memnuniyetimden etkilenip bilgisayar toplayan üç arkadaşım daha aldı. En ufak bir problem yaşamadık. Çok memnunuz. En uygun fiyat Vatan'da. Web sitesinden satın alıp mağazadan teslimatı seçersen hem internetten almış gibi cayma hakkı vs. gibi hakların oluyor hem de aynı saat ya da gün mağazadan teslim alabiliyorsun. Her monitör sorana aynı şeyleri anlatırım çünkü F/P anlamında daha iyisi bence yok. Zira ben ve üç arkadaşım tarafından test edilip onaylandı. Ama yine de yatırım tavsiyesi değildir. :)

ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ha bu arada sana renkler, IPS vs. diyenler olacaktır ya da olmuştur diğer cevapları okumadım. Bana sorarsan IPS tercih edeceksen 8.000 TL ve üzeri kalibredeki modelleri tercih etmelisin. Ucuz IPS'ler hem gerçek IPS görüntüsü sunamazken hem de rekabetçi oyunlarda hantallığı nedeniyle iyi sonuç vermez. VA ise bence tamamen arada kalmış bir panel. TN gibi hızlı desen değil IPS kadar iyi görüntü veriyor desen vermiyor. Ara sıra oyun oynayıp çok oyun hevesi olmayan, film vs. sık izleyen kişiler için ucuz yollu alternatif bana kalırsa. Dolayısıyla kardeşim; 3.700 TL'lik bir monitör arıyorsan ve rekabetçi oyunları seviyorsan önerdiğim monitör tam sana göre. Ben zamanında 1.900 TL'ye almıştım hey gidi günler...

Uzun zamandır bende bu monitör bakıyorum daha önce 3 tane IPS monitör iade ettim siyahlardaki sorunlar yüzüne bunda böyle bir sorun var mı?
 

Geri
Yukarı