3500 TL Monitörlü GTX 960 Sistem

Adsız.png

Bu sistemi tavsiye ediyorum. Stokta Kingston HyperX 8GB 2133MHz CL15 RAM bulunmadığından Corsair 8GB 2400MHz DDR4 RAM koydum. Kingston HyperX 8GB 2133MHz CL15 RAM tercih etmek fiyat/performans açısından daha iyi olacaktır.

Eki Görüntüle 134729
Bu sistemi tavsiye ediyorum. Stokta Kingston HyperX 8GB 2133MHz CL15 RAM bulunmadığından Corsair 8GB 2400MHz DDR4 RAM koydum. Kingston HyperX 8GB 2133MHz CL15 RAM tercih etmek fiyat/performans açısından daha iyi olacaktır.
Hocam bence işlemci soğutucu gereksiz olmuş. İ5 6400'ın yanında gelen stok soğutucusu gayet yeterli. Benim sistemim daha iyi olmuş diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Bence şuan R9 380 almak daha mantıklı. Çevre birimlerine de önem vererek aşağıdaki sistemi topladım. Yanına lisanslı Windows alıcak kadar bütçe bıraktım. Ekran kartı bence sizi 4-5 yıl rahat idare edecektir. O zamandan sonra da insan kendinde bir zorunluluk hissedip değiştiriyor ekran kartını zaten. Eğer Windows'u bir şekilde hallederim diyorsanız anakartı B150M Bazooka yapıp ekran kartını R9 380X alabilirsiniz. Bence ekran kartından 5-10FPS fazla almak için anakartı kısmayın. Gelecekte lazım olucaktır.
Güzel sistem ama bütçemin üstünde :(

Eki Görüntüle 134729
Emen emen aynı sistemi toplamışız ama benim sistem daha iyi gibime geliyor anakart için +80 sertifikasız bir psu almak mantıksız bence.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı