3500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Ekran kartını RX 580 ile değişebilme imkanın varsa değişmelisin. Ryzen alırsan geleceğe yatırım yapmış olursun. Şöyle anlatayım :
Gelecek nesil oyunlar çift çekirdek destekliyor olacak dostum. Ryzen işlemciler çift çekirdek desteklerken buna karşılık olan i5 6600k v.b tek çekirdek destekliyor. Ryzen alırsan gelecekte daha çok fps alırsın ve eline de bir miktar para geçer. Onuda RX 580' e verirsen tadından yenmez diyebilirim. Alacağın PSU 80 plus sertifikalı olsun. Alışveriş sepetindeki PSU' nun bunu destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.
Etrafımdaki herkes Intel ve Nvidia kullanıyor. İşlemcimi ve ekran kartımı AMD yapasım içimden gelmiyor fakat önerin kulağa hoş geliyor. RX 580'in Nvidia karşılığı nedir?

Etrafımdaki herkes Intel ve Nvidia kullanıyor. İşlemcimi ve ekran kartımı AMD yapasım içimden gelmiyor fakat önerin kulağa hoş geliyor. RX 580'in Nvidia karşılığı nedir?
Ben 6600K ile RX 480 kullanıyorum ve aldığım için bir defa bile ne sıkıntı ne de pişmalığım olmadı. 480-580 karşılığı İntel'de 1060'dır.

Etrafımdaki herkes İntel ve Nvidia kullanıyor. AMD işlemci ve ekran kartı almak istemiyorum açıkçası,
Ben 6600K ile RX 480 kullanıyorum ve aldığım için bir defa bile ne sıkıntı ne de pişmalığım olmadı. 480-580 karşılığı İntel'de 1060'dır.
Oyunlarda kaç fps alıyorsun? Günümüz oyunlarından örnek verir misin ?

Etrafımdaki herkes İntel ve Nvidia kullanıyor. AMD işlemci ve ekran kartı almak istemiyorum açıkçası,

Oyunlarda kaç fps alıyorsun? Günümüz oyunlarından örnek verir misin ?
Şuan LOL'de her şey en yüksek de 340 maksimum. En son Far Cry Primal vardı onda FPS 88 Falandı sanırım pek hatırlamıyorum. Önceden bir kac oyunda daha baktım çok iyi seviyelerdeydi. Watch Dogs 2, Alien İsolation, Far Cry 4 vs. yüklemiştim tek bir takılma dahi olmadan oynadım.

Peki, AMD 5 Ryzen 1500x ile gtx 1060 alsam, diğer parçalarda resimde gördüğünüz gibi olsa nasıl olur ?
Mantıklı olan bu gibi geldi bana

Yani parçalar ;
AMD 5 Ryzen 1500x
Asus/MSI GTX 1060
Z170A
650w
1 TB HDD
2x4 GB 8gb DDR4 RAM .... gibisinden bir bilgisayar olucak sanırsam.

Kardeşim RX 580 geleceğe açık ekran kartı. Ryzen tabanlı toplarsan senin için en faydalısı olur Ryzen le RX 400/500 serisi çok uyum içersinde 5 Fps yi bence küçümseme çok faydası oluyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı