Hocam şu an çok güzel sallıyorsunuz. Lütfen araştırmadan yorum yapmayın.Markaya bu forumda baktım almayın diyorlar açıkca..
Hocam şu an çok güzel sallıyorsunuz. Lütfen araştırmadan yorum yapmayın.Markaya bu forumda baktım almayın diyorlar açıkca..
Hocam şu an çok güzel sallıyorsunuz. Lütfen araştırmadan yorum yapmayın.
Bu fiyata zor.Hocam dediğiniz gibi tam bir araştırma yaptım 1-2 konuda tercih yok ama diğer konularda alınabilir diyorlar. hatta Corsair vs serisinden daha iyi diyorlar aslında bakabilirim ama PSU'nun alternatifleri var mıdır?
Hocam şu an çok güzel sallıyorsunuz. Lütfen araştırmadan yorum yapmayın.
Bu fiyata zor.
50 TL verip 80+ sertifikalı almak varken alınmaz. Hocam merak etmeyin High Power gayet kaliteli bir marka. Siz bir markanın ismini daha önce duymadınız diye kalitesiz olmuyor kiBu o fiyata yakın bunu buldum bu alınabilir bence.
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC aktif Power Supply
50 TL verip 80+ sertifikalı almak varken alınmaz. Hocam merak etmeyin High Power gayet kaliteli bir marka. Siz bir markanın ismini daha önce duymadınız diye kalitesiz olmuyor ki![]()
İki tane 3500 TL'lik sistem toplama konusuna aynı anda denk geldim. Bu yüzden aynı sistemi buraya da atacağım, umarım bir sıkıntı olmaz.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz 4MB Cache 4 Çekirdek (45-65W) Rx Vega11 Vga YD3400C5FHBOX AM4 İşlemci | En Ucuzu Akakçe
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
RAM: G.Skill RipjawsV 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 Soğutuculu CL16 F4-3200C16D-16GVKB Siyah Pc Ram | En Ucuzu Akakçe
SSD: Kingston 480 GB HyperX Fury 3D KC-S44480-6F 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kasa: Ranker Virgo RGB Temperli Cam 4x12 cm Fanlı Gaming Kasa(Psu Yok) Fiyatları ve Özellikleri
PSU: High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sistemin fiyatı toplamda 3.492,41 TL tutuyor.
Bu bütçeye sığmıyor maalesef. Arkadaş dilerse ileride ekleyebilir.
Bu bütçeye sığmıyor maalesef. Arkadaş dilerse ileride ekleyebilir.
High Power neredeyse burda sistem önerilerde en çok önerilen marka. Güvenli bir markadır.Hi.
Güzel bir sistem. Fakat evimde bomba imha kiti yok ve high Power markasını hiç duymadım.
Önereni de yok. Sıkıntılı gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.