Bütçem 3500 TL. Slim olursa iyi olur 1 TB olmak zorunda ve 2 kol olması lazım. Bir de İzmir'de olması lazım.
yok ya 2500e falan bulunuyor fat ben 1800e bulmuştum birkaç ay önceO fiyata ancak fat kasa bulunabilir.
Bütçem 3500 TL. Slim olursa iyi olur 1 TB olmak zorunda ve 2 kol olması lazım. Bir de İzmir'de olması lazım.
şimdi anladım 1 tb ve 2 çalışan kol ile istiyormuş arkadaş. ozaman olabilir kusura bakmayınO fiyata ancak fat kasa bulunabilir.
bende onu dedim zaten aradığı şeyin tam olarak ne olduğunu biliyor yazıp ucuza filtreleyip aklına yatanı alcak bu kadar basit bize araştırma işini yaptırana kadar kendi araştırırdıBaşka isteğiniz var mı? İnsan en azından rica etme girişiminde falan bulunur. Kriterlerini seçmişsin gir Sahibinden, Letgo gibi yerlere araştır.
O fiyata ps 3 alabiliriz sanaBütçem 3500 TL. Slim olursa iyi olur 1 TB olmak zorunda ve 2 kol olması lazım. Bir de İzmir'de olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.