3500 TL Render Bilgisayarı Toplama

otemirel

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle iyi akşamlar iyi forumlar.
Ben sketchup,3dmax renderi ve ps programı için pc toplamak istiyorum. Monitör dahil olursa benim için harika olur ama olmasa da olabilir. Max bütçe 3500 dediğim gibi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

TOPLAM : 3.097,60 TL
KDV (%18) : 557,57
NAKİT / HAVALE (TL) : 3.655,17 TL
[TBODY] [/TBODY]

İstersen monitörü çıkarıp işlemciyi 6700k yapıp ssd ekleyebilirsin, sana kalmış.

GTX serisi almanı öneririm ben CİNEMA 4D filan kullanıyorum o yüzden GTX 970 aldım ve render performansı gayet iyi CUDA yüksek olması lazım bildiğim kadarıyla.

yorumlarınız için teşekkürler diğer arkadaşların fikirlerini de öğrenip güzel bir harman yapmak istiyorum :) hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. msi sanırım daha çok oyuna hitap eden bir ekran kartı nvidia mı msi mi ona karar vermeliyim bir de bir yerlerden kısıp işlemciyi biraz arttırmalıyım ki o sanırım monitor olacak... :) diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum iyi forumlar

yorumlarınız için teşekkürler diğer arkadaşların fikirlerini de öğrenip güzel bir harman yapmak istiyorum :) hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. msi sanırım daha çok oyuna hitap eden bir ekran kartı nvidia mı msi mi ona karar vermeliyim bir de bir yerlerden kısıp işlemciyi biraz arttırmalıyım ki o sanırım monitor olacak... :) diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum iyi forumlar
Nvidia mı Msi mı değil Nvidia mı AMD mi olacağına karar vermelisiniz. Nvidia ve Amd ekran kartı üreticileridir. MSİ, ASUS gibi markalar kartları OC edip daha iyi bir soğutmayla satışa sunarlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı