3500 TL Sistem Önerisi

Peki aklınıza gelen ve güvendiğiniz siteleri yazabilmeniz mümkün müdür? Biz de yanıltılmamış oluruz bu konuda.

HardwarePal'a güvenmiyorum zira G2120'yi bile 8350 üstüne çıkarttığına göre bu işin içinde iş var demektir.

Yanlış anlaşılmasın, en alttaki benchmark o siteye ait değildir. (Linkini de vermiştim.) Ancak sanırım Skyrim'de kaynaklanan optimizenin sonucu böyle bir sonuç doğmuş. Skyrim'e biraz daha baktım. FX serisi ağlıyor bu oyunda.

Flood oldu kusura bakmayın. o_O
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Syper'ın dediği gibi INTEL AMD'den render konusunda daha iyi. Online oyunlarda da öyle ama arada o kadar bir fark yok. Sırf online için yüksek işlemci alıp ekran kartını kısacaksanız. Casper alın daha iyi 3000 TL ve işlemcisi i7-4770k(k'sız modelide var). Planetside diyorsun da. İşlemcileri birde MTA 500-600 MB en ağır pluginlerin yüklü olduğu freeroam modunda karşılaştırın. Acayip zorluyor bilgisayarı. GTA'da 1000 FPS alsan dahi bu FPS 20-10 FPS'ye kadar düşüyor böyle serverlarda.
 
Tamam da sanki sırf bunun için çöp bir ekran kartı seçmişim gibi konuşmuşsunuz. R9 290>=GTX 780. Referans 780TI alıp işlemci ve SSD'den kısılmasına karşı çıktım ben burada. Önerdiğim kart R9 290 PCS+ (Referans TI ile %10 fark var. 900 TL fark ile.) Büyük ihtimalle bu fiyata sistem kuracak adam bir 3 yıl donanımsal yükseltme istemeyecektir. Ayrıca 3000 TL'ye sistem kurup SSD'i erteletebilirsiniz ama 3500 TL'lik sistemde de bir zahmet SSD'nin avantajından da yararlanılsın. Bu gidişle bu oyun sistemi zaten deyip 4000 TL'lik sistemde de SSD bulundurmayacaksınız.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı