3500 TL sistem tavsiyesi

Deniz Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
6-7 ay önce bir sistem toplamıştım. Topladığım sistemi bir arkadaşıma hediye ettiğim için tekrar güncel bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil 3500 TL olacak şekilde güncel eksiksiz tavsiyelerinizi bekliyorum. Monitör Viewsonic VX-2257-MHD 21.5" 1ms modeli olacak. Sistem oyun için (CS:GO, Dota 2, The Forest) kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geleceğe dönük olarak Ryzen toplamanızı öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 191
Geleceğe dönük olarak Ryzen toplamanızı öneririm.
Güzel ama ssd olması şart benim için.

1MS Monitörler FPS monitörleridir, CSGO gibi FPS oyunlarda büyük fark yaratır. O yüzden seçmiş bence arkadaşımız.
Genel olarak oynayacağım oyun CSGO. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Emeğin için sağolasın. Beğendim sistemi ama ssd siz almam. Ayrıca ekran kartı AMD olmasını istiyorum freesync özelliğini kullanacam.

FreeSync var diye AMD almak gibi bir hataya düşme. Zaten bu bütçeye RX 560 alınır illa AMD istiyorsan. Fakat biz sana GTX 1060 gibi bir ekran kartı öneriyoruz. 4 kat daha fazla performans varken illa FreeSync olmak zorunda değil. SSD olmadan yapamıyorsan ona göre öneririm.

FreeSync var diye AMD almak gibi bir hataya düşme. Zaten bu bütçeye RX 560 alınır illa AMD istiyorsan. Fakat biz sana GTX 1060 gibi bir ekran kartı öneriyoruz. 4 kat daha fazla performans varken illa FreeSync olmak zorunda değil. SSD olmadan yapamıyorsan ona göre öneririm.
Anladım haklısın RX 560'ın üstüne çıkılmıyor malesef. Peki SSD ile bir sistem önerir misin? Ama çok kısma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı