Bunu diyen daha her sistem önerisine V3.5 önermekte.İki işlemcide 6 çekirdek 12 thread. Lütfen biraz araştırma yapın.
Sende nasıl bir beyin var anlamıyorumBunu diyen daha her sistem önerisine V3.5 önermekte.
En son Amd fanboyları ağlasın diyordu ama sunucu işlemci olduğunu bilmiyordu.Her zaman 4 çekirdekli işlemcileri Amd'den üstün görürdü.Bilmiyor ki Amd sayesinde İntel kendi sınırlarını zorluyor.bu arkadaş herkese aslında intel önerirburda da kötü olan ryzen önerip inteli övme peşinde galiba yine

Bende ki beyine soru sormak sana düşmez sevgili insan.Sende nasıl bir beyin var anlamıyorum
Artık intel para vermiyor, anla bunuEn son Amd fanboyları ağlasın diyordu ama sunucu işlemci olduğunu bilmiyordu.Her zaman 4 çekirdekli işlemcileri Amd'den üstün görürdü.Bilmiyor ki Amd sayesinde İntel kendi sınırlarını zorluyor.
Bende ki beyine soru sormak sana düşmez sevgili insan.
Adamın bütçesi zaten 3500tl.Tamam tamam inandım tamamFPS için 200 - 300 TL fazla mı versin adam.
Sadece fps artışı için 200-300₺ neden fazla versin çok yanlış bi deyim. İşlemci, bilgisayarı bilgisayar yapan parçadır ve ne kadar stabil ve güçlü o kadar bilgisayara bilgisayar denilebilir. O iki işlemci arasındaki farkı gösteren benchmarkı budur:Artık intel para vermiyor, anla bunu .
Sadece fps artışı için 200-300₺ neden fazla versin çok yanlış bi deyim. İşlemci, bilgisayarı bilgisayar yapan parçadır ve ne kadar stabil ve güçlü o kadar bilgisayara bilgisayar denilebilir. O iki işlemci arasındaki farkı gösteren benchmarkı budur:
Sadece mesele oyun değil. Bu işin içinde render, iş istasyonları yapay zeka için kullanılan farklı istasyonlar ve son zamanlarda ünlenmiş ekran kartı rigleri gibi farklı bir sürü toplama seçenekleri mevcut. Oyun son yıllarda popüler olan bir konudur ve stabiliteden kıyasla saf güç istemektedir. Bu saf gücü ekran kartından istemektedir. Her ne kadar işin içinde işlemci de gözükse de oyun sistemleri ekran kartı etrafında kurulur. Aynı bütçeye daha iyi bir sistem alınabilecekken 1600 önermek tabiki akıl karı iş değil. Ben bilgisayarın sadece oyunlarda kullanıldığına inanan bir insan değilim, stabilite ve uzun ömürlülük benim için önemli. Sonuçta bilgisayar açılırken karşımıza direk oyun açılmıyor aynı zamanda tarayıcıdan internette de geziniyoruz. Hatta imkan var ise anakartın bile yükseltilmesinden yanayım. Burada bahsettiğimiz işlemler adam akıllı bir hesaplama ile yapılırsa 4000₺ civarı tutacaktır. Şu son dönemlerde takip ettiğim üzere işlemci başta olmak üzere diğer elektronik parçaların hepsi ucuzladı. Şu anda parçalardan kısmak için doğru bir zaman değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.